Inspelning

Idag hade vi inspelning och det kändes jättebra, något jag inte visste var att våra repliker och vår scen utspelade sig i en skolklass så det var lite svårt att ha is i magen med trettio elever sittandes omkring en haha, men det funkade ju :)

Haha, ja som ni kanske förstår hade jag det väldigt roligt i lördags/söndags.
Var först på middag med turkiet gänget sen åkte vi til vinterviken där det var festival på sissis jobb :)
sen åkte jag hem med rollie, simone och denise, och när denise och rollie somnat så hade jga och simone en egen liten fest, haha, nej men vi hade det grymt roligt iallafall och somnade inte förens tjugo i elva på morgonen! Det var helt sjukt jag har aldrig varit vaken så länge i hela mitt liv tror jag :/
I fredags var vi på sissis trädgårdscafé och krökade, dock utan sissi för hon rymde vid fem haha.

Nu ska jag äta, puss!


tomtomtomtomtom

okej, det 'r nu sagt tom är snygg och mycket fin, tyckland i januari, england i april/maqj,
'simone och jag akltså.magi!
akdrug mer even elkevn!

Vi fick det :)

Fick reda på att vi fick rollerna som vi provfilmade för, måndag den 27:de är det inspelning, ska bli roligt, och jag är in need for money, speciellt eftersom jag har tankarna högt inställda på england i sept/okt! Men eftersom fallet är såhär: att  jag just nu är fattig, denise är lat och katta är kär så blir det inget gjort för tillfället, känns lite panikartat sådär efter mcfly's biljetter tar slut i en rasande fart, och vi har tänkt att bo hemma hos Dan, den underbart söta piercare vi alla ( denise jag vet hur du känner för dan, men påtal om hemliga kärlekar, pirrar det såhär dagen före skolstart? ) kärade ner oss i förra gången, och eftrsom han ska flytta till bristol vill vi såklart gå på en konsert nära där men eftersom jag är ett katastrof fall på geografi och engelska städer ska jag skicka katta eller denise på att kolla upp vilket av dom konsertstäder som ligger närmast!

Yey, såg precis att det bara är en konsert som är utsåld!

Igår var jag på bröllop, underbart var det! speciellt festen efteråt, det var verkligen grymt roligt,  alla drack och dansade och jag agerade barnmamma i en halvtimme och lyfte upp exakt alla barn som var på festen, många många många vill jag lova, och snurrade och bar dom! Jag har allvarliga problem med ryggen idag.
När alla gått så satt jag angela och hennes tyska mamma och syster ute och drack lite vin, och jag sjöng, efter påtvingan, för dom, det blev reden av TH såklart! Inte riktigt säker på hur jag uttalade allt men dom såg nöjda ut iallfall haha! Idag har jag slappat hos jennie och sminkat belle och nikita, söta barn det där.
Sen åkte jag med mamma och pappa och handlade skolgrejer, man kan ialalfall försöka att göra sista året roligt haha, och sen åkte jag hem till emmy som övergav stockholm för sommaren och som jag inte sett på två månader :(
blev massa prat sålart och hon påminde mig om älskade alanya! Skulle gärna åka dit men det är inte så hemskt att vara i stockholm faktiskt, kan dock lova att jag inte säger samma sak om några veckor när skolan kommit igång på riktigt!

Imorgon börjar skolan, och det ska bli grymt! Efter det ska jag fika med sissi och förga mina oexisterande ögonbryn!
Nu måste jag få min skönhetssömn, puss !




we will offer tom!

Idag har jag och simone haft världens mysigaste dag, vi har sovit på balkongen och legat och slappat hela dagn, tills vi bestände oss för att göra lite nytta åt våra kroppar!
Vi köpte med oss en nyttig och god picknick och powerwlakade till djugårn och åt, och powerwalkade tillbaka!
Nu blir det skönhetsvård för hela paketet, topp till tå!
Sen kanske vi pallrar oss till jossa där rolli sissi jossa och emanuel är!
Jag har köpt min bästa tröja, den är verkligen ful men det är tokio hotel på.
jag vet att det finns så mycket finare tröjor med dom på, men jag hade verkligen ingen ork igår när jag sissi och simone var i stan, och det kan aldrig bli för många :) Skulle bara önska att det var en logga på ryggen också!
Köpte även ett par höga svarta jeans.
Igår kväll fikade jag med lnnea på fjällgatan och vi hade så mysigt, som vanligt, och sen mötte vi upphennes mamma moster och kusin och min mamma och moster och käkade på hermans, vi hade det underbart, gud vad jag älskar alla dom!
Imorgon ska jag på bröllop :D
ska bli jättemysigt!
Simone, we will offer tom!
puss

Önskelista!

Jag känner mig som en tioåring som älskar britney spears nu men här är en liten hint till min artonårsdag!
Fast jag vill helst inte vänta så länge så om någon snäll människa vill beställa redan nu så är det bara att köra :D

http://mcfly.clickncreate.net/showProductImageOfType.asp?ID=1142&IDT=10&IDC=28

http://deutschrock-ssl1.profihost.com/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/2/840544_vs_p2.jpg

 

http://deutschrock-ssl1.profihost.com/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/2/840443_vs_p2.jpg

 

http://deutschrock-ssl1.profihost.com/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/2/840552_vs_p2.jpg

http://deutschrock-ssl1.profihost.com/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/2/840411_vs_p2.jpg



Då skulle jag bli glad!


Felfelfel.

Till emanuel och simone, det rätta citatet var :

"Eey, kan nån knocka Fuentes där borta"

clear?

Fuentes, vafanculo och dolce.

" Alltså, simone kan du slå på fuentes där borta? "

Igår mötte jag upp sissi och rosanna för att åka in till denise och simone, och när vi kom fram, och ändå var i stan så ringde vi ner simone för en fika, istället för att gå upp till dom direkt. Okej, det hade lite med att göra att vi gått från östermalmstorg och verkligen inte orkade gå upp för alla trappor... och så hade jag kaffe abstinens! haha.
Så BG gick och fikade och hade jättemysigt. Jag och simone gick en lång pomenad genom hela stan och köpte lite godsaker, träffade mina gamla jobbarkompisar från Fridays och sen mötte Emanuel oss!
Vi bäddade upp med jättestora kudddar på balkongen och låg där tills halv fem imorse och bara pratade, och drack te såklart, vilket var konstigt eftersom jag igår kväll var så trött att jag trodde att jag skulle svimma, men jag höll mig vaken.  Balkongen at göris is the best.
Idag var vi iallafall på gröna lund, och efter idag kan jag säga nu att jag inte kommer röra något som har med socker,fett eller olja något mer någonsin igen! Usch usch usch!
Imorgon åker jag nog till sissis café för en grym latte!

Pusspuss!

                                   
 Älskar dig Simone, världens finaste tjej!                    
                                                                                

Hemma!

Kom hem igår morse efter vad som kan sammanfattas som en av de bästa resor jag gjort. Återigen alanya, och det var grymt!
Kom precis hem efter att ha varit med sissi emilio katta och albin, och sitter och kollar efter biljetter till england, mcfly har en greatest hits turne i sempetember-oktober som jag inte tänker missa. Jag måste nog skaffa ett jobb haha...
Är grymt trött eftersom jag inte sov speciellt mycket i turkiet, och har inte riktigt varvat ner ännu så att jag kan sova bra, men nu kommer tröttheten iallafall.
Ska på grönan på onsdag med syster, sen ska mamma och pappa komma så ska vi käka, på fredag ska vi ha en moster-mamma-dotter-syster dejt med jeannette, linnea,monica och nathalie, och såklart min syster moster och mamma, ska bli så himla mysigt!
Har hittat den perfekta höstkappan,yummie!
Puss


Snart åker vi :D

Imorgon ska jag hem till denise vid tre, där rollie lovat att vara för min skull haha, och sova där, eftersom vi åker tidigt på morgonen från stan och denises bror shampan har lovat att skjutsa oss till arlanda. Kommer sakna mams paps och maja men det kommer bli grymt och jag vill verkligen iväg nu!
Med en full rollie och en stressad denise kommer det inte bli mycket sova av imorgon, men då kan man ju sova på flyget!
Igår var jag på en sjukt rolig möhippa, Angelas och efter det sov jag hos Jennie.
Innan jag drar imorgon ska jag såklart packa allting, mamma har köpt massa shampon och sånt idag, samt berocca och resorb, bästa bakisknepet!

Nu sitter min söta pappa brevid mig och skrattar jättehögt åt youtubes klipp på becks granne och gunvald haha!
Själv sitter jag som klistrad framför monsoon med TH. Tom är så underbart söt!
Arman och samuel har laddat ner massa låtar åt mig, så det kommer att dunka världens bästa musik, mest mcfly tokio hotel fallout boy och mika, ur mina hörlurar!

Jag och jennie åker till Alfeld i tyskland för att hälsa på hennes mormor i vår, tom och bill bor bara en bilfärd därifrån, och jag ska köra stalker stilen fullt ut haha! synd bara att jennie verkligen inte tycker om dom. Äh kanske kan hitta en söt tysk i turkiet, det är grymt många tyskar där..
Kanske hinner skriva imorgon.
Puss


Lite krasslig.

Är lite krasslig i halsen, men inte så farligt som igår morse :)
Igår var det en ganska intensiv dag faktiskt.
Jag, Sissi och Katta bestämde oss för att ha picknick någonstans, så vi köpte med oss sallad, pizza och vin och satte oss i tantolunden, vi satt och snackade och började sen spela TP.
DÅLIG IDÉ!
Det visar sig att bland oss har vi en liten minihitler, sisela medici, men efter många om och men så avslutade vi spelet efter någon timme.
Jaja det blev iallafall riktigt trevligt. 
Vid sex tiden ringer Jennie och frågar om jag vill följa med på en casting halv nio så vi åker till skanstull och går på en audition, och det kändes bra :)
När castingen var slut hämtade pappa oss och körde mig hem till katta där sissi och albin även är och fixar mig och fortsätter dricka vin, och kvällen slutade hos Micke.
Eller morgonen rättare sagt, vi åkte hem vid nio och gick och käkade, det var så sjukt gott...
Kom hem vis elva och la mig och sov till fem, och har bara slöat hela dagen sen dess. Jennie kommer kanske hit senare!
Jag är förbryllad! Vad är det jag ser? http://liebttom.jubiiblog.de/upload/tom%20skandal%204.jpg 
Skulle mitt ansikte sitta på hennes kropp skulle jag må mycket bättre men nu är inte fallet så. 
Marcus åker till tyskland imorgon, och jag förväntar mig minst fem planscher med Tokio Hotel när han kommer hem, och gärna en tom kaulitz i live form, en liten hint bara :D
Jag är överhypad så jag funderar på att gå ut och ta en snabb powerwalk, skulle vara skönt.. 
Pusspuss 
 

RSS 2.0