Lite kärlek såhär på våren.


Mösspåtagning och en liten bill i metro. Valborg är allt bra :)!



Tokio Hotels sångare Bill Kaulitz.
Tokio Hotels sångare Bill Kaulitz.


Nu kommer beskedet som världens emo-fans sett fram emot. Tokio Hotels sångare Bill Kaulitz, 18, talar ut efter sin stämbandsoperation.

Jag vill tacka alla för ert stöd, säger stjärnan i ett första uttalande till tyska Bild.

Tokio Hotel ställde in sin turné, däribland en spelning i Svreige, på grund av ingreppet.

Men allt verkar ha gått bra. Kaulitz talar med klar stämma och berättar att han ser fram emot kommande spelningar.

Jag är mycket glad att vi kommer kunna genomföra spelningen i Dortmund den 13 juni, säger Kaulitz.

För svensk del blir det dock inte någon spelning i sommar.

Vi är först och främst jätteglada att han har tillfrisknat, säger Anna Sjölund på Live Nation som sköter bokningen för Sverige.
Och vi titade på en flytt av konserten till i juni men de hade redan väldigt mycket spelningar i sommar så med tanke på hans hälsa så blir det ingen spelning i Sverige i sommar utan vi väntar och hoppas att de kan komma hit i höst.

Så det finns hopp till hösten för Tokio Hotels svenska fans? ( Speciellt för Anna Slove )
  Ja, det finns hopp till hösten och så fort något blir klart så kommer vi att meddela detta.


sis

Är hos syster och myser. Hon skulle parta loss i uppsala så här sitter jag ensam. I världens finaste lägenhet, gud vad jag älskar den. Kanske ska hon få hjälpa till med inredningen i mitt hus sen, jag är inte konstnärligt lagd någon stans.
Hon lämnade mig med orden ta vad du vill, och då har hon fullt kylskåp men jag visste inte vad jag skulle göra med alla pasta och alla ostar och sånt eftersom jag inte är speciellt duktig på matlagning heller, så jag åt mackor och mozzarella haha.

Jag har fått två kassar kläder, lycklig :) Och fick även låna en sak till min utklädnad tills på fredag när sötnöt fyller år. Jag gissar på att ungefär 80 procent inte kommer se vad jag föreställer, som mikaela vet så ät jag inte jätte high-tec när det gäller maskerader haha.

Min killsmak är något ostabil. Det här är mina två drömkillar, och dom är som dag och natt. Allätare kan man också kalla det. Underbart snygga är de båda två iallafall :)
image236 image238
George Tom

schnyggisar! Imorgon har vi mösspåtaging :)

Bästa idag:
 Ingela, vår religionslärare, pratar om två vänner hon inte längre talat med på grund av lurerier. Efter två minuter säger hon : Inte ens på facebook är jag vän med dom. Hahah, vår underbara lärare!




Malta.


Kära vänner, som det ser ut nu så är detta stället jag kommer att tillbringa min sommar på.


image231image232image233

Pratade med min lover idag och hon ska prata med sin chef redan nästa vecka om ett jobb tills sommaren på en bar/café, men det skulle tydligen gå prima.
Det är helt sjukt isåfall, Malta liksom. Lägenheten är gigantisk med terass runt hela lägenheten och hur fin utsikt som helst. Helt gratis! Vilken chans. Vad har jag att förlora?

By the way så flyttar vi till London den femte September :) Jag och Blondie.

Djugården.


Vi gick till djugården och hade hur mysigt som helst!
Jag, min älskling och mitt gula hår.

image229image230

Ljushuvud och träning.

Klockan är halv elva en lördagskväll, och jag sitter här hemma. Inte sitter jag och förkrökar eller sminkar mig utan jag  sitter här och sover typ sittandes. 18 år eller 80 år, det är frågan...
Jag har färgat mitt hår, glömde färgen i för att jag satt och tittade på världens kanske tråkigaste program Körslaget med mamma och syster, så numera är det gult. Men, vem vill inte se ut som sune?

Imorse gick jag och maria upp tidigt och åkte och svettades på friskis jympapass, och herremingud säger jag bara!! Det var en nära döden upplevelse, men nu känner man sig ju fräsch och fin iallefall :)

Lite bilder med micks från en mysig promenad till djugårn, där vi slog oss ner och åt lunch. Så mysigt, och så varmt!

image227image228



Jag måste nog sova nu, ska upp tidigt morgon, srpnga en runda och plugga till TRE prov. Filosofi A, Psykologi B och Internationella relatoioner. Sounds great :(
Puss

Italien.


Om jag fick så skulle jag vilja ha alla dess UNDERBARA tjejer i fickan och plocka fram och mysa med dom lite när som helst. Visst visste jag att jag tyckte om dom innan, men oh, dom är så HIMLA söta hela bunten!

image225image226


Det kommer fler bilden, bland annat den BÄSTA bilden på joanna när hon sitter på en kamel, Eleine som håller en liten lammunge och på vår sköna flygresa!

Puss, och tack för en underbar resa älskade vänner!

L'italia!

Jag hade en underbar helg. I fredgas var jag med maria och åt och bara snackade skit och i lördags festade jag loss med söta systrarna Linnea och Nathalie :)

Imorgon åker jag till Toscana, må jag hitta mig en snygg man och flytta dit!

image222image223image224

puss!

konsertdag!

Jag är i sorg. Idag skulle konserten äntligen varit, skulle stått och tittat på ready set go nu, men icke sa nicke. Vad gör man då?
Antingen vräker man i sig godis, gråter och lyssnar på th på högsta volym, som jag tänkt från början.
Eller så super man till!
Egentligen får jag inte det eftersom att jag försöker vara lite nyttig, och det är skola imorgon men vet ni vad? SÅ LÄNGE JAG HADE SETT FRAM EMOT DEN HÄR KONSERTEN SÅ FÖRTJÄNAR JAG LITE KALORIER!

Puss!

LEB DIE SEKUNDE!

ps. Pål, fuck you! Det är inget att skoja om jädra skitunge.

dö mikaela dö!

Taget från mikaelas blogg.
"Jag har lurats utan sjutton idag! Jag har haft kul medan de utsatta inte blivit allt för glada. Vissa var smartare än andra och visste vad det var för dag. Anna och mamma blev båda ganska arga HAHA. Fast jag tror nog mamma blev riktigt glad över att gonorrén var ett aprilskämt. "

Jag blev inte jättelycklig och råkade skrika högt, rakt ut i luften mitt på Odenplan när jag fick reda på att lilla blondie terroriserades sådär!

image221


Mikaela.


Jag har varit lite kluven över vad jag ska göra efter gymnasiet, well, not anymore :)
Satt och lunchade och fikade med söta Mikaela, och pratade lite framtidsplaner... Fem minuter senare har vi skakat hand på att vi får vara lite vilda, strunta i alla konsekvenser och bara göra det.  Vad? Det berättar jag när det är 100 % bestämt, nu ligger vi runt 97 :)

Här är hon, den söta tjej som min framtid förhoppningsvis kommer ändras med!

image219


Några minuter seanre blev hon ltie för uppspelt över allt vi planerade, och krossade muggen.. Smart :)image220

Nu måste jag hoppa in i duschen innan skolan! Puss!

God morgon.


Upp och hoppa sockertopp, här ska promeneras!

image218

RSS 2.0