Malta.

Jag är på Malta den 25 Juni till den 13 Juli, nästan tre hela veckor med världens finaste Josephine och Sisela.



 



Sover hos Josie idag eftersom att det är skönare att åka från söder än hemifrån mig. Elva minuter över tre går bussen till centralen och då börjar resan. OM SJUTTON TIMMAR SES VI SISSI.

Jag har lovat sissan att anlända på ett visst sätt, om jag håller det vet man aldrig, men hon lovade dyrt och heligt att hon skulle kissa på sig av skratt om jag tar vårt internskämt och gör det verkligt. Så hoppas att jag inte bangar, och stackars jossa som måste skämmas över sin resekamrat isåfall.

Ikväll blir det packning eftersom jag inte packat minsta lilla trosa, sen duschning och peeling och plockning coh inpackning och allt det vanliga, sen en mysig promenad på söder med Jossa eftersom vi aldrig kommer kunna sova.

Imorgon ska vi se en konsert med One republic, N.E.R.D, Enrique och The Kooks i kvällssolen på Malta.
Mtv Isle of Malta heter det, och N.E.R.D är grymma så det kommer nog bli sjukt bra :)

Puss och kram.

Ich will spielen.

Denise, I FOUND IT!





Förresten är du världens sötaste Joanna som tänker på mig när det gäller Tokio hotel!
Sie sind die netteste lebendige Sache, Joanna!





London Calling

FÖR VI SKA FLYTTA TILL LONDON!

Särskilt glad är jag idag eftersom jag nu på  morgonen tagit en lång, lång promenad med Mikaela inna hon skulle till jobbet och pratat om vår flytt. Vi har boende för den första tiden  i London medans vi hittar något permanent. Hon bor hos mig en vecka 25 Juli -2 augusti när min familj är i turkiet och då kollar vi jobb, planerar änu mer och bokar allting! Det kommer bli så grymt!
Imorogn ska vi äta lunch och titta i min London Guide book jag fick i studentpresent, för där en jädra massa do's an dont's, som två tjejer borde veta om, och en grundlig beskriving av utelivet som är ännu vitkigare för två små tjejer att veta om.


sommar.



Förutom att nattbada med klassen och co så har jag sedan studenten:

Varit på en mysig picknick med massor av söta tjejer och killar.


Varit på anchor och fått en jättesöt stämpel i dörren.


Varit ute med dessa två flickor.



Emanuel var också med. Dom hade kul ser jag.



Och träffade sedan upp en mycket full storesyster,  med blå sjal, och Malin.



Ätit på en jättemysigt uteservering med Denise och Kris.



Vi åt laxmackor, som var guds gåva till människorna.



Gått väldigt långa promenader med denna tös.



Yeah yeah.



Och denna lilla flicka.




Studenten!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!
Jag har aldrig varit så glad och ledsen i hela mitt liv, och fy farao vad allt var så lyckat. Champagnefrukosten, talen, sången, lunchen, mösskrivningarna, flaket, min och denises we-made-it-öl efter flaket,mottagningen,förfesten och utgången. Allt var perfekt till 100 procent.



På väg till skolan



Champagnefrukost.



För mina älsklingsflickor hade gjort ett alldeles eget plakat. Så fina tjejer!



Älskar er.



Maria, i love you.


Nu kan jag bjuda hela skolan på skumpa i mina nya fina glas.


Fina saker :)



Alla presenter var helt underbara, men det fanns vissa som representerade min personlighet til fullo...



Jag, mamma och Monika festade.



Eller okej, alla festade :)


Jag var liten en gång.



Tjernas plakat igen :)


Jag fick så fina presenter. Jävla massa champagne och vin, smycken, presentkort på H&M och FACE, En mobiltelefon med abonemang som mams och paps betalar, en digitalkamera, TOKIO HOTEL DVD:N, London city guide, En sjukt snygg väska från maria, pengar, massor med glas, foton, personliga små brev från Linnea som man gråter av, blommor, en singelbok eftersom att det är dags att skaffa pojkvän, en resedagbok, ljuslyktor och massor med fina saker!

Tack för allt. Puss!

Vitamin C.

Jag tröstäter och lyssnar på Vitamin C - Graduation och Gyllene Tider - Det är över nu. Tar ut sorgen en dag i förväg liksom, för helvete vad sorgligt det kommer att bli. Alla bröt ihop på religionen idag bara för att vår UNDERBARA lärare Ingela höll ett så gulligt litet improviserat tal som var personligt och känslosamt och det var så fint och gulligt.

WE´RE SIMPLY THE BEST!
image264

Lalalaa, Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med er. Dom är över nu. Here i go again, Crybaby alltså.



Väntar på Denise och Karolina. Vi ska äta grekisk mat och göra tjejgrejer. Ansiktsmask, peela kroppen, måla naglarna,prova kläder, hårinpackning, insmörjning. Ni vet allt som behövs för en fulländad dag. Synd bara att jag fått prickar på näsan. SJUTTON STYCKEN! Jag vet inte vartifrån de kommer eller vad de är men det är något där iallafall, vilket stör mig oerhört om man får vara så egoistisk.

Jag ska skriva mina  två ALLRA SISTA UPPGIFTER nu, sen är det bara fix fix tils imorgon.
Förretsen var vi ute igår, i samlade ihop massa treor, och det blev hur lyckat som helst :) Puss puss.


englich C.

Jag sitter och pluggar sjukt hårt nu, näst sista dagen innan studenten. Mne jag måste bara visa hur min engleska C läxa börjar.

Cohabitation with the Scandinavians resluted in a signifigant grammatical simplification and lexical enrichment of the Anglo-Frisian core of English; The later Norman occupation led to the grafting onto that Germanic core of a more elaborate layer of words from the Somance branch of the European languages, This Norman influence entered English largely through the courts and government.

Den är lång och den är många långa ord i sig. och jag har suttit här sedan halv sju. och jag längtar efter studenten.

RSS 2.0