Dom ska nog hålla sig till tyska..

" Its werrii important forr thi ådience to underrztant år lyrriks"

Sagt av Bill Kaulitz innan EMA i münchen år 2007. Haha, sötunge.

det skulle vara underbart

Mitt absoluta drömscenario.

"
Solen skiner, simone nattstjärna har stått hela dagen och väntat på att tokio hotels signering ska börja, och helt plötsligt ser hon en stor keps med tunga dreadlocks under och ett  leende endast passande på en gud, med en piercing snett under läppen.  En tår blänker i ögonvrån, han är ju trots allt den hon suktat efter i alla dessa år. Herr kaulitz blir såklart till sig över denna vackra flicka och ger henne ett snett leende. Efter att ha fått sin nya skiva signerad vänder hon sig om och tittar en sista gång på Tom, och han kollar upp i hennes stora grönblåa ögon. Då deras blickar möts känner Simone att det här är ett ögonblick för stort för att glömmas bort. Hon väljer att vänta vid den gömda utgången där hon ser att en stor turnebuss med Tokio hotels vackra ansikten är målade på, och hon står där ett bra tag. Väntandes och nervös kommer hon på att hon köat i flera timmar och att sminket inte riktigt är som det ska. Hon öppnar väskan för att ta upp sitt puder, och när hon står och rotar i väskan märker hon att någon står och iaktar henne. Hon tittar upp och ser rätt in i Toms djupa guldbruna ögon. Det var vad man skulle kalla ett riktigt speciellt ögonblick, en av de där få stunderna man aldrig skulle glömma bort och hylla under hela sitt liv. Simones hjärta dunkar så hårt som aldrig förr när Tom böjer sig fram över henne. Snart ska hon få röra vid de där underbara läpparna, hon ska bli kysst av den kille som hon har beundrat så länge. Den pojke hon drömmer om på nätterna och som hon skulle offra så mycket för. Tom tar ett mjukt tag om hennes lång bruna hår och ler. Han kommer så pass nära att hon kan känna hans varma andedräkt mot kinden. Han formar läpparna för en kyss, den kyss som kommer få en flickas alla drömmar att gå i uppfyllelse, och ska precis nudda hennes röda hjärtformade läppar då han utbrister: Jag kan inte göra det här, du är alldeles för lik Bill."

O herregud vad jag skulle önska att detta hände. Jag säger då det.
Kom tillbaka för en timme sen, jag och Simone åkte till Högalidsgatan i Hornstull och gick sedan därifrån tillbaka hit till Tekniska Högskolan. Vi är så duktiga :)
Puss

herre min gud.

Jag genomgår just nu ett traumatiskt ögonblick i mitt liv.
Jag och simone har precis fått upp ögonen för hur lika jag och Georg Listing i Tokio Hotel är.
Och då menar jag på pricken! När jag kammar fram håret och ler finurligt så försvinner jag och ersätts av honom.
För att ni ska förstå exakt hur traumatiskt detta är så bifogar jag en bild. Nu menar jag inte att han är ful men just denna bild är inte den bästa och det är på denna bild vi är extremt lika.


Detta orsakade ett skrattanfall så kraftigt att simone verkligen grät utav skratt.
Då döpte jag så fint hennes kaniner till Georg och Gustav, och säga vad man vill om de två men namnen är inte vackra. Och när någots döps i vatten kan man inte ändra på det sen.

Vi gick ifån hornstull till tekniska högskolan ikväll, och drack kaffe och hade det jättemysigt.
Det tog ett bra tag men det var skönt i benen när vi äntligen var hemma.
Imorgon har jag prov, mitt i lovet, och sen ska jag in till los city för lite seriös shopping!
Puss.

P.s Simone, du och jag är inte de vänner vi en gång var,din lilla tampongkissare, D.s

Oh yeah.

Nu är jag på G, håller på att fixa så att drömskorna blir mina!
Fight for my right, oh yeah!!!


Har sminkat mig, ätit och pluggat och ska snart möta Simone i hornstull. Vi ska promenera längst vattnet till Gamla stan och ta en kvällsfika. Motion och mys, det är en bra bit.
Har bara jättejätte träningsverk i låren eftersom jag och simone i förrgår natt inte hade något att göra sp vid halv fyra tyckte vi att det var en utmärkt idé att komma på en dans till beenie mans Zingy. Det är upp och ner, skak och rörelse. OCH JAG HAR ONT! Vi stretchade inte någonting alls, mycket dumt.

Haha såg att Katta kommenterat bilderna, och måste bara säga att hon ska med nästa gång! Det var hon som var med i bcc i April,och det var underbart.
Jag,Simone och Katta ska ju åka en vecka till London i vår och bara göra turistgrejer.. Madame tussauds, London Eye, Big ben, ta en dag till Stonehedge (?), och självklart träffa alla som vi inte sett på länge, men jag försöker bit för bit övertala dom att ta en resa till Tyskland istället.... Och gå på konsert, dricka öl och bara vara ett stort grouipegang. Det tycker jag låter utmärkt.

Oj oj, ska läsa ågra sidor i naturkunskapsboken innan det är dags att åka. Oh ska bli mysigt, jag ska klä mig som michelinmannen med flera lager och försöka undvika att bli sjuk i detta pissväder!
Puss


Tönt.

Okej jag antar att jag få ta att jag blir utpekad som en megageek med sjukt dålig smak men jag blir så sugen..
Aargh!
image73

Englandsbilder!

Oh, ska träffa sissi snart.. eller rättare sagt om ungefär åtta timmar haha :)
Hon kom hem klockan nio igår, och hade haft de roligaste veckorna i hennes liv sa hon, och det var ju kul att höra men ikväll måste hon berätta allt mer detaljerat så det blir en lång fika på Non solo bar.
Har iallfall laddat in Englandsbilderna i datorn nu, men tyvärr kommer jag bara att bjuda på några stycken då alla är mycket, mycket fula!
Iallfall på mig haha, men snart får jag bilderna från vår nyfunna vän Kat och dom blev nog lite bättre!
Äntligen lov, iof så har vi bara vecka till förfogande så jag måste masa mig till skolan på måndag och tisdag iallfall för att göra lite prov jag missat, great :/
Önskar att jag var lite mer teknisk och kunde lägga in filmer här på bloggen, Jag gråter nämligen av skratt varje gång jag ser filmerna vi spelade in, och såklart allt från McFly konserten!

Kanske måste förklara vissa bilder. På första bilden ser man ju klart och tydligt att jag hade ett behov av att se ut som en blåsfisk, Den fjärde bilden visar mig hoppandes i Hyde Park bara att mina vänner är otroligt inkometenta så dom inte fångar det på bild, den femte är sissi och min hand pekandes på en uggla på ett tak,  den sjätte behöver ingen förklaring, den sjunde är tagen där vi bodde, ute på terasstaket som förövrigt var det mysigaste jag varit med om, bild åtta till elva är vid Mcfly konserten, Bild elva är  tagen av sara och med på bilden är jag, sara, siri, denise och hannas axel, jättesöta svenskor som vi hittade i kön till Mcfly och den där är alltså tagen i crowden mellan  förbandet och Mcfly. Bild tolv till fjorton är jag och denise gåendes nerför en mörk, mörk trappa och vi hade bara kameran som enda ljus, därav de vackra minerna, bild femton till arton är sista natten i London, och snyggingen på den sista bilden friade till mig och tyckte vi skulle skaffa barn. Jag var inte sen att haka på måste jag ju säga, han var beautiful for real.
    

Nu ska jag plugga och dricka thé. Puss

Lat

Jag vet att jag är dålig, skriver ju aldrig.
Men hursomhelst, bättre då och då än aldrig :)
Inga nyheter, förutom att sissi fortfarande är kvar i England haha, och att det snart är dags för mig att bli myndig och leva livet :D
Ciao!

Back on track!

Voi kom tillbaka iallfall haha :)
Dock utan Sissi , hon är kvar och lever livet i London, och skulle kommit hem igår, men hon missade fligthen och ja.. där är hon nu haha :)

Det var fest i London, kom hem med en baksmälla, rökdränkta kläder, underbara vänner och minnen, nytt hem  och en vrickad ankel.
Träffade jättehärliga människor under resans tid, och i kön till mcfly så fann vi sara, hanna och siri, jättesöta svenskar som vi höll ihop med så gott det gick under konserten :) Och, den där konserten, det var UNDERBAR!
Måste skriva mitt engelska arbete och sen kila iväg, Ni får bilder och mer skvaller sen!
puss!

bye bye!

Okej, jag är så trött! men det spelar ingen roll, vi ska åka om tjugo minuter.
Ska sminka mig nu, känns onödigt men hey, jag ska vara fräsh all the way!
VI FICK MED OSS SISSI! En vacker mulatt på nitton år haha :)
det har visat sig att vi får tre lägenheter att välja på, hur dom ser ut har jag ingen aning om dock haha.
'Well then, bye for a week, helst two :)
Ha kul nu, själv tänkte jag festa skiten ur mig!
puss!

Inatt.

Time to leave suckers :D
Nja.. inte riktigt än, har en hel skoldag kvar och lite packning, men nu är det bara cirka sjutton timmar tills vi är PÅVÄG!
Jag tror faktisikt att vi har änglavakt... eller bara riktigt bra kontakter haha. Vi har ju planerat att åka utan att ha någonstans att bo, vi tänkte att det fixar sig där dumma som vi är, och vad händer?
Jo, VI FÅR EN EGEN LÄGENHET!
Skitbilligt och bra, i hjärtat av hela skiten... Anyway, seems like that haha. Det är i Västra London, sen är det mycket möjligt att man måste åka tunnelbana några stationer beroende på vart man ska, men det spelar ju ingen roll. Jag menar, man vill väl åka ner i "London Underground" några gånger också haha.


Imorgon möter vi Kri's kompis på ett jättestort café där bussen stannar, och han ska visa oss till lägenheten, vi sover några timmar då vi inte kommer få mycket sömn inatt, sen ska vi äta lunch och gå till London Astoria för att hämta ut våra biljetter till MCFLY PÅ TORSDAG! Om det går.. haha det har blivit en fnurra på tråden, man kanske behöver ha med sig kortet man betalar med för att hämta dom och det rä pappas kort och han ska ju inte följa med.. Det är då man kopplar på charmen och dricksen haha.
Ni får la se hur det gick när jag kommer hem... 

Soho London

West End

image52

Jag är även fast besluten att åka till Shepton, där vi var i April! Helt sjukt Engelskt och Mysigt!
image54


Oh, we are gonna have fun!
Puss!


Om jag kunde spela gitarr...

Då skulle jag vilja ha en sån gitarr som Jack har i The white stripes nya video..
Den är fin och kvinnlig haha, röd och vit :)
 

Brittisk musik.


Oooh, Jag har verkligen blivit en torsk för brittisk musik.  När jag här musiken vill jag vara placerad på en stor konsertarena i England någonstans och bara skrika ut musiken, och då speciellt Mika, Lilly allen och Mcfly, surprise surprise haha.
Har alltid tyckt om all sorts musik men att jag får värsta beroendet nu och bara knarkar brittisk musik kan nog bero på att vi närmar oss, tre dagar kvar nu... yey! Still no place to stay at.. men iallfall haha.
Är dock MYCKET besviken över att Kat inte följer med denna gång, men inte lika besviken som henne haha.
Och förresten, svensk musik är inte skit, Vincents nya låt, Miss blue, är grym. Anine Bing är med i videon då den spelades in i hennes nuvarande bostadsområde i LA Hills. Hon är snygg och han är snygg, sök på youtube :)!

Ikväll ska jag till Kat med denise, Vi småtjejer ska vara riktiga män och kolla på fotboll och dricka öl. Jag tycker verkligen inte om fotboll när det inte finns något fint ögongodis som spelar, så i gamla dagar skulle jag nöja mig med att sitta ensam med ölen, men innan england är jag hård på att inte dricka det, det är så mycket onödiga kalorier i, och jag ska spara fetman till London där jag tänker leva på Lays salt och vinäger chips... :)

Innan dess ska jag träna, plugga och.. ja, antagligen dansa lite och dunka musik från min mp3. Tänk vad skönt att den roligaste träningen ger så mycket tillbaka till en!
För tillfället lyssnar jag på Mcfly's Ultraviolet, och innan jag sätter igång med allt annat blir det mika - love today.
Kánske måste svika brittiska musiken för lite vincent och tokio hotel också...
Puss!

 


god morgon.

En till stört tidig morgon.. klockan ringde 04:45. Dags att plugga rättskunskap.. Har betat igenom mig alla sidor nu, och tog en paus för att sminka mig, ska bara lägga på mascara, äta frukost och platta håret sen blir det lite läsning till innan det är dags att åka. Och klä på mig såklart!

Slutar 12.20 idag, skönt. Ska hem och skriva en samhällsläxa tills imorgon, som är enkel seg och sova lite innan det är dags att träffa smootch.
Okej, back to the make-up.

Puss.

yeah!

Rättskunskapsprov imorgon, klockan är tjugo över elva och jag är verkligen skitdålig, har inte pluggat någonting.
För mycket på en gång, men jag fick tillbaka två prov idag, italienska och religionskunskap och det hade gått vägen iallfall. Yeah yeah.

En vecka kvar nu, laddar för fullt. Ska träffa simone imorgon efter hennes konfirmation och powerwalka till slussen och åka därifrån om vi inte känner poss sjukt hypade så vi går hela vägen.. skulle dock vara väldigt skönt efteråt!
Försöker redan nu sno med mig kläder från kära syster, hon är väl inte så jättemed på noterna bara...
Hon som skulle kunna slänga två tredjedelar av hennes kläder och fortfarande ha så att det räcker i multipla år framåt.

Sitter och diskuterar en kille/ tjej på gamla hederliga playahead med marcus, vi kan verkligen inte betämma oss för hurvida det är en tjej eller kille... Den va snygg iallafall, haha men gud så irriterande.


Dom här tre vill jag ha med tjocka ribbade strumpbyxor, benvärmare och mina höga stövlar.
Helst innan England, kanske som en tidig födelsedagspresent :)?
image46image48image49

Tid att plugga och få nån timmes sömn.
puss

Trött.

Hallå.
Kort inlägg eftersom jag håller på att somna, gick upp 04.35 imorse för att jag och Simone skulle vara duktiga och gå en powerwalk. Det blev en rask promenad med ett stopp på en äng där vi körde lite aerobicsdans, haha verkligen inte vackert men eftersom det typ var kolsvart ute så spelade det ingen roll.'
Åt frukost på balkongen och satt och snacka skit, hoppade in i duschen och slötittade på Beverly Hills, världens bästa program, och sen slumrade jag till i 25 minuter innan det var dags att börja fixa mig innan skolan.

Viktigast av allt, Mamma kom hem från grekland idag. Älskade mamma, jag har saknat henne! Hon hade köpt med sig diverse nödvändigheter till mig, syster och pappa, bland annat världens bästa mascara, godis, öl, plånböcker och smycken.

Har väl varit en sjukt irriterande dag då jag fick reda på att McFly har jättemånga signeringar i England. Signeringarna som har hållt på ett tag slutar den fjortonde Oktober, för att sedan börja igen den 22 oktober. Man är försäkrad om att få träffa dom och det skulle ju vara underbart. Vad är då problemet? Jo att vi kommer dit den sextonde oktober, och åker hem den 21! Och det är inte förens idag dom lagt upp denna information, annars kunde man ju planerat!
Äh, vi satsar på att träfa söta engelsmän som göder oss in i ett liv av lyx, och då kommer vi inte tillbaka förens lagom tills min födelsedag.
Sen att det kanske inte är en så realistisk tanke är en annan sak haha. Paniken börjar stiga mig pt huvudet, vi har verkligen ingenstans att bo utan vi åker dit som dom äventyrslystna flickor vi är bara för att uppleva staden och McFly's konsert såklart. Tar kanske en trip till Shepton mallet, men annars har vi inget planerat. Vi ska leva för stunden helt enkelt.. Bara vi inte hamnar sovandes i en park.. de där med rika engelsmän lät helt plötsligt underbart haha!

Nej, nu ska jag gå upp till mamma och så ska hon få berätta allt underbart om Grekland för mig, och göra mig avensjuk. Hon är så jädrans brun också, gaah!
Puss!


Gossip girl

Någon som läst GossipGirl böckerna?
Grymt bra böcker iallafall, och nu har den även gjorts som tv-serie, tyvärr har den inte kommit till sverige än.
Alltid när jag har läst boken har jag tänk mig att Serena skulle se ut som Blake Lively, ni vet den blonda tjejen ifrån systrar i jeans? Och herregud, vem tror ni spelar henne? Det var så sjukt!
Fast när jag såg bilden här nedanför blev jag iochförsig ganska besviken, i boken beskrivs alla som perfekta och skitsnygga, och visst skulle jag inte kalla skådespelarna fula, men dom har inte "det"... Speciellt nate, som förövrigt inte ens ser ut så som han beskrivs i boken. Fast, vad taskig jag känner mig nu.

image44

Jaja, åkte iallafall till brorsan idag och där möts man av världens sötaste flicka som snart fyller tre som gnuggar sin kind mot min och viskar: jag tycker om dig.
Gulle!
Nu är jag så sjukt trött, Marcus har fest idag och jag vill verkligen gå men denise svarar inte och jag har varken ork eller lust att pallra mig dit ensam. Ioförsig så kommer jag nog somna haha. Jag ska typ titta på american pie och sova. Haha hoppas ni har en festligare Fredag än vad jag har.   Fast innan jag gör något annat får jag väl göra min obligatoriska dans till McFly för att bränna fett innan London, haha!

Puss!

Projektarbete.

Sitter och kämpar med min projektplan i datasalen, med samuel och denise, det går väl bra men roligt är det inte!
Skulle fika med sissi idag men hon hade mycket saker att göra hemma, så vi tar både fikan och ögonbrynen imorgon istället.

Haha tog skolfotot idag, och min böld har tyvärr inte försvunnit ännu, men jag kämpade länge och väl med concealer och foundation så det funkade nog iallafall, och som tur var fick jag stå med ansiktet vänt åt andra hållet.
Det jag såg av bilden på dataskärmen var ju ändå inte direkt häpnandsväckande haha.
Snodde en jättemysig tunika av min syster imorse, brun, lång och varm!

Har verkligen ingen aning om vad man ska hitta på i helgen, förhoppningsvis kommer det upp något roligt.
Imorgon kväll ska jag ialflall till min gulliga brorsdotter som fyller år!
Nej, nu blir det back to school.
Puss!



Usch.

Jag brukar ha ganska tur med min hy, rengör den med alla sorters grejer och det brukar funka bra.
Men igår fick jag tvåa röd prickar, en mitt på näsan, och en under ögat, två dagar innan skolfotot! Det värsta är att det inte är en finne, det går ju att klämma iallafall, utan två vanliga röda prickar, stora!
Äh, vad ska man göra? Jag och skolfotot brukar ändå inte gå ihop haha.

Inatt har jag sovit så himla dåligt, och bara vridit och vändt mig, så att pappsen ringde och sjukanmälde mig, det var en omöjlighet att gå till skolan när man vaknat stup i kvarten. Ska snart äta frukost, men jag kom och tänka på att jag verkligen vill åka till Borneo! Eller mer för att det skulle vara så tufft att ha varit där, ävem fast jag inte är så sugen på att gå ensam,vilse och rädd i stora djungler.



Förhoppningsvis så ska jag möta upp Sissi senare så att hon kan färga mina ögonbryn, eftersom jag inte har så mycket av den riktiga varan haha.
Nej, nu ska jag äta frukost.

 13 days to go., shit kanske dags att boka flygbussen haha! puss.

Trött.

Hade religionsprov idag, och eftersom det var närapå hundra sidor att plugga plus en massa anteckningar så har det varit så jobbigt! Visst är det roligt och intressant men Igår när jag pluggade höll jag på att somna så jag tänkte att om jag somnar i hyfsad tid , dsm ioförsig ändå blev klockan ett, och går upp tidigt istället då? Så när tror ni jag ställde klockan på?

04:50! Usch, aldrig mer igen!
Hoppas att provet gick bra , skrev åtta sidor iallfall.

Mamma ringde från Grekland idag, och sen skickade hon sms och skrev att dom drack rödvin i en liten gränd på Kreta. Mamman sitter och skvallrar,solar,badar och har mysigt med sin syster i underbara grekland, och dottern sitter hemma med plugg upp till öronen? Fair play love.

Idag har jag varit seg hela dagen, jag har bara legat och vilat efter skolan och bara masat mig upp för att äta. Vill lägga mig och sova NU! men despis börjar snart så jag blir väl uppe till tio iallafall.

Simone var i min skola igår, sötungen ville följa mig på morgonen och sne följde hon med in. Hon blev omåttligt populär där iallfall, men det förstår man ju :) Vi hade det jättemysigt.
Var på samhällslektionen och gick och käkade lunch, och när vi sitter där och äter så kommer australiensaren ifrån Non Solo bar förbi och hälsar haha, sen gick vi i skolan och gjorde allt möjligt för att få tiden att gå, vi hade ett hemligt litet uppdrag i skolan nämligen haha. Vi gick och fikade på eftermiddagen och kom tillbaka till skolan sen. Det var en lång dag, och jag var hemma tio i sex. Jaja, hade roligt som vanligt.
 
FINSALLY, MISSION COMPLETED!

Nu drar vi om fjorton dagar guys! Puss!

.

.

RSS 2.0