Alanya Igen!

Ja juste, det har jag glömt att berätta!
Vi har bokat resa så jag och denise drar den femte augusti igen, tillbaka till underbara alanya med party och sol!

Yes!

Gamla stan

Åt, duschade och sminkade mig, träffade maria och skulle precis ta tunnelbanan till gamla stan men då sa pappa att han skulle åka och hämta syster moster och mamma på djugårn så vi åkte in med honom istället, skönt!
Vi köpte med oss kaffe,varm choklad och glass, som båda två mådde illa av efter några tuggor, och satte oss vid vattnet och gick omkring i gamla stan.  Mysigt!
Jag vet inte riktigt hur jag ska spendera kvällen, är nämligen inte alls trött... Men om en halvtimme börjar 1/2 män så jag hoppas att jag däckar efter det.
Egengjort bild på mig och mcfly, och nej jag vet, jag är inget geni i photoshop så paint med redigering och utklippning funkar för mig (y)

                                          image18
puss

pirri pirri!

Efter att druckit världens godaste latte, som tillverkaren sissi själv kallar det, med rollie alex och denise så åkte jag direkt hem till jennie. Där fick jag sjukt god dricka ifrån tyskland, pirri pirri, så vi satt och drack med den och myste hela kvällen med Garbo och Belle :) Måste passa på att säga grattis till angela och peter förresten, bröllop den nittonde :)

Min kära pappa hämtade mig runt ett och då åkte jag bara hem och har varit helt slö hela dagen, Skulle träffa sissi idag men hon behövde hämta kläder hemma och sådär så vi bestämde att vi äter lunch och har det mysigt imorgon istället, hon är ledig från jobbet då så vi hookar väl hela dagen antar jag!
Jag tänkte börja övertala henne redan idag att vi ska käka på forno romana, dom har världens godaste ceasarsallad, men efter en liten fisk incident där så tar sisela avstånd från dom.
Min övertalningsförmåga sätts på prov.
Ikväll ska ja åka och träna, förhoppningsvis med micks, sen hoppas jag att jag träffar maria ett tag för jag vet att hon är ledig imorgon, så hon behöver inte lägga sig tidigt :)
Puss


Regnigt!

Usch vilket väder :(
Jaja, igår träffade jag mickan för första gången på jättelänge vi drack vin och hade det sjukt roligt som vanligt!
idag lämnade jag och pappa av min brorsa på stationen eftersom han skulle hem till sina busungar :)
Nu ska jag äta lite lätt sen bär det av för at hälsa på sissi på hennes mysiga café, Rolli och denise är där också!
Pusspuss!

åhåh!

Jag är kär, det är allt jag säger för stunden haha!
Åh, såg kommentaren från vår receptionist och började tänka på att det inte längre kommer finnas en liten " Anna Oas" i skolan längre, menvi håller tummarna för en ny snygg receptionist!
Glöm inte korten , jag litar på dig :)!
Ikväll ska vi på en fest här i älvsjö, hos någon jag aldrig hört namnet på förut, och älvsjö är ju ganska litet.
Jaja, bella har bjudit dit oss iallafall :)
Nu måste jag göra iordning mig om jag kan slita mig från min kärlek ifrån andra sidan europa!
Puss!

lalala

" Om man kommer hem med tröjan ut och in så känns det ju som man borde lyckats, men inte ens det hade man "

Haha!
Hoppas att alla har en rolig  måndagskväll, själv så sitter jag här, ensam i stan, med mina två otrligt tråkiga, för närvarande, vänner. Denise löser korsord och sissi läser en bok från funtasieclub.
Jag ska gå och hoppa lite på dom och tvinga dom dricka te på balkongen!
puss.

Turkiet!

Jag har varit helt nere med bloggen, men svar till joanna först och främst: Sissi, som färgade mina ögonbryn bor i skokloster och har alla sina saker där, därför åkte vi dit :)
Jag har haft en otrolig resa, kan lätt säga att det här året har varit grymt med england och turkiet. Vi planerar på att åka tillbaka nästa vecka haha!
 Hittar vi något billigt flyg så drar vi, vi har boende där.
Jag känner mig som en levande död, det har varit långa långa nätter varje dag i fjorton dagar nu, jag klagar inte men nu när man kommit hem så känner kroppen att den är lite sliten!
Jaja, nu ska jag sörja lite över alla otroliga människor vi har träffat som man inte kommer att se på ett tag, ni har gjort det här till ett minne föralltid.
vissa mer, vissa mindre. Robin Hood!

RSS 2.0