Sjuk, :(

Yes, i måndags åkte jag iallafall först till globen med mamma för att handla lite.
Köpte en sjal och tre klänningar, hade lite bråttom för jag skulle möta upp alla och käka.
Efter det åkte jag till skanstull för att möta upp nina och vi åkte till rådmansgatan där sissi, simone och shampan väntade.
Efter att ha gått LÅNGT för att moonie bestämt skulle till en viss resturang där dom tydligen hade jättegod mat, som det visade sig vara stängt, gick vi och åt kina mat och hade en jättemysig lunch.
Efter ett tag kom emilio, så smilio och sissi gick till göran, jag och simone gick på hemliga uppdrag haha, och shampan och nina åkte till tyresö.
Jag, simone och sissi bosatte oss sen på balkongen och hade roligt, vi  kände att vi ville ha lite komplimanger så vi gav varandra komplimanger och häll varandra i händer och sjön kumbaja my lord haha!
Lagom till att shampan kom tillbaka fick jag sprängande huvudvärk men underbar som jag är så höll jag mitt löfte att vara med sissi under kvällen, så vi gick först till Lion och mötte sedan upp tomas micke och annika.
Jag hade roligt, men hade typ en grym yrsel och frossa haha, men vi drog iallafall till enebyberg med dom ( tomas räddade vår kväll med mjukisbyxor efetrsom båda frös ihjäl i sina leggnings ) och när vi skulle hem därifrån så stannade bussen i sjutton minuter vid danderyds sjukhus men jag och sissi sov så sött :)
Vaknade igår och kände att jag mådde sjukt dåligt så pappa fick komma och hämta mig coh jag har legat till sängs både igår och idag men har bestämt mig att vara fullt friusk tills imorgon, då ska jag och simone fika på sissis cafe ohc sen åka till skokloster för att färga ögonfransarna och brynen!
Krya på mig själv haha, puss!

vilka dagar.

Det har varit ganska mycket sen jag äntligen fick sommarlov.
Vi åkte aldrig till waxholm i torsdags utan istället åkte  jag hem och fikade med moster och mamma och sen kom sissi hit, vi käkade och gjorde iordning oss och åkte sen till Tomas.
Jag lärde mig åka longboard :D lite iallafall, haha.
Det var iallafall jätteroligt, och vi sov över där och åkte hem på morgonen.
Jag hade knappt sovit någonting eftersom vi låg och pratade väldigt länge, och inte hann jag sova när jag kom hem heller för då skulle jag iväg till marres land.
Vi firade midsommar där och det var jättemysigt, sen drog vi till kungshättan och badade nattbad och dansade skiten ur oss :)
I lördags var vi först på landet, men åkte hem vid fem.
Några  timmar senare sitter jag vid man och har tråkigt men då skriver katta att jag ska komma dit så kan vi supa oss fulkla över våra tråkiga vänner, hey go for it :)
Så jag åkte dit, albin kom senare, och väldigt mycket senare kom frida.
vi sov ingenting denna natt heller, men la oss vid halvåtta och vaknade vid halv tre av att alla var hungriga, så vi gick och käkade sushi i globen och vilade sedan lite i en park, sen åkter albin och frida hem och jag och katta köpte mat och hyrde film :)
Åkte hem igår kväll, och la mig hyfsat tidigt och vakande vid elva. Ska ta en powerwalk, ducha och åka in till sissi och simone  tror jag.
Pusspuss

....

Haha grönan i tisdags var grymt roligt, det var verkligen kul! Harinte varit där på länge men att åa med jesper i popexpressen får en att tappa andan!
Hade skolavslutning igår, äntligen :D
Efter vår grymt korta avslutning med jordgubbstårta och sånger gick vi och köpte grillsaker och mötte upp människor från skolan och satte oss på observaoriekullen, Vi satt och drack lite och käkade och hade det allmänt roligt, sen kom sissi dit och istället för att ta trapporna upp hade hon klättrat och typ kämpat sönder sig upp för en lång lång sandkulle, haha!
Efter typ sex timmar så gick vi tillbaka till göran för att hämta lite saker och sen bar det av till anil.
Jga och sissi åkte till slussen och tog färjan, förmodligen den roligaste färden i mitt liv eftersom sissi nästan kissade på sig av rädsla ch letade frenetiskt efter ställen man kunde simma till om båten sjönk.

Vi väntade utanför anil ett bra tag eftersomsissi inte hade pengar på mobilen och jag,smartass, hade glömt min hemma. Vi pratade med en mycket trevlig skådespelare som glatt berättade att han brukade ta upp fimpar från marken och gav oss lite insider information om Johannes Brost och Örjan Ramberg.
Sen kom vi iallafall hem till Anil och där var var anil karro david jesper alex  och atesh från klassen och sen tre av deras vänner som vi varit med tidigare.
Efter ett tag började alla droppa av mot grönan och sen var det bara jag, sissi och anil kvar haha men efter en halvtimme så kom Anils brorsa, David och Gabbe, jättetrevliga allihopa så vi satt där och drack och pratade med dom, och efetr ett tag så började jag och sissi dra oss så vi gick och köpte mat och satte oss i en park och käkade, och när vi var påväg hem så gick vi bokstavligt talat sovande, jädrar vad trötta vi var.
Min röst är jättehes och jag känner verkligen av dagen på grönan!
Ikväll ska jag och sissi nog ut till waxholm med hennes kompisar och mysa där :)
Glad midsommar allihopa!

puspsuss

sista dagen i skolan!

Idag var det sista dagen i skolan, vi rensade bara ut skåpen, imorgon ska vi ha picknick och åka till grönan och på onsdag är det ju avslutning. Känns lite tråkigt men otroligt skönt att slippa grymt många människor som har gått en på nerverna ett bra tag nu!
Kom precis hem från en powerwalk med micks, eller det kanske är att överdriva, vi satt ner och pratade haha, men vi gick ju fram och tillbaka iallafall :)
Ska ta ett långt bad nu, pusspuss!


söndag.

Kom precis hem från tomas, sitter i köket hos denise och ska käka.
Nu kom visst rolli också :)
Kvällen började med att jag och mamma åt jättemysig och god middag och satt och pratade jättelänge, sen  gick jag och mötte micks och vi satt också och pratade om allt möjligt ett bra tag, sen åkte micks till matthias och jag till denise och sissi hemma hos tomas.
Har träffat honom förut med mickan och nu lä'rde sissi känna honom under en reklam dom spelade in tillsammans, världen är så sjukt liten,!!!
Vi satt och drack och hade roligt, sissi va full, denise var otroligt smart för att vara hon och jag bekände min kärlek haha!
Ska dricka te och äta mackor med rolls och denny nu, pusspuss!


:)!

Vaknade vid två och kände mig som ett psykfall för jag låg och stirrade i taket, och när jag kollade på klockan igen så var den kvart i tre. Så jag gick upp och åt lite jorgubbar istället :)
Det var jättetrevligt igår, vi käkade och satt och myste och drack mängder med kaffe, ausma hade nog  det svårt att sova igår kan jag tro.
Hennes lilla ragg Johan får mer än godkänt, han va en jättesöt kille och verkar passa mickan som handen i handsken, och han körde oss alla hem så vi kom hem ordentligt. gulligt!
Gör ingenting särskilt, kan inte förstå att skolan snart är slut och att jag inte har något mer att göra :)
Pratade med marcus, kanske träffar honom ikväll. för längesen älsk :(
Puss"

finally friday!

Människan som går under pseydynom receptionisten började läsa min blogg idag, regelbundet hoppas jag, och det känns med en gång som jag har en liten mamma bakom en annan skärm, så från och med nu blir allt cesurerat haha! Inte för att det varit såp vilt hitintills ioförsig,
Vi hade en liten bytesdag idag, hon fick armbanden och örhängena jag gjort och jag fick löften om fyra vykort och en boplats i australien haha, och tro mig, I will remember :D
Sitter hos denise och slötittar på SATC, pappa ska hämta mig om någon timme och då ska jag till micks och grilla.
Har inte sett henne på länge och helt plötsligt har hon fått ett litet ragg så ikväll är det, enligt mig, min uppgift att godkänna honom haha :)
Funderar på att ta en promenad med tundra om jag orkar, hon har blivit mycket lydigáre nu och inte alls lika jobbig att släpa omkring på.
Fast innan jag gär något annat så ska jag titta på ett till avsnitt av sex and the cuty och dricka jasmine te.
Puss.

Detta är då Tundra och det är hunden vi alla försökt döda! Känner du igen det denny?

image17


I skolan

Sitter i datasalen med jesper, har precis haft italienska och fått italiensk mat, bruschetta och crodini. Jesper har sjungit väldigt vackert för mig under dagen :D
Gjorde färdigt mina psykologiuppgifter inatt och la mig inte förens halv fem, så jag är skittrött :/
Ska hem till denise nu, och göra den sista uppgiften innan sommarlovet, sjukt skönt :D
Fick världens bästa välkomnande idag när jag kom till skolan, jesper visade mig en artikel med Tokio Hotel, Tom var lika söt som vanligt och made my day ;) Började en ihärdig diskussion hurvida Bill är en kille eller tjej, men det stod klart och tydligt att han är en POJKE.
Äh, ska ut med jesper i solen nu,och nej jesper, det ä ingen skam att ha en bild på TH.
Pusspuss
 
                             image16



student

Underbart roligt katarina, skrattar fortfarande när jag tänker på det. Vill bara nämna en underbar kille vid namn tony, en het indier på sådär tjugoåtta år, känner du pirret i maggropen kat?
"Voulez-vous coucher avec moi ce soir"

Kom precis från emmy, hon tog studenten och det var grymt roligt att vara där med alla folk, som vanligt.
Fick jobb som blivande barnvakt åt världens sötaste små flickor, märta och vera :)
Nu ska jag plugga psykologi, göra ett armband åt vår kära receptionist Anna som ska sluta och ut i världen och bli vild, och slutligen sova!
Pusspuss

Äntligen!

Äntligen gjort det sista kursprovet i Italienska, nu tänker jag inte plugga glosor eller tänka på ändelser på hela sommaren!!!
Kom hem på bra humör och sätter mig vid datan, då säger katta att hon inte ska med till england för att hennes nyfyunna blivande pojkvän Albin inte vill det, så jag ringer upp henne och hon bara kept on going: "Albin vill inte det, det är just englesmän han inte vill att jag ska vara med, man måste ju ta hänsyn, etc,etc."
Precis när jag håller på att säga upp bekantskapen med henne och skriker hej då hör jag hur människan börjar asgarva, men jag måste säga att jag INTE tyckte det var kul då paniken började stiga ganska fort :@ !
Så som svar på ditt inlägg Katarina, det här är inte okej, och du ska inte under några omständigheter skoja om något sådant igen, för tro mig, då blir man nästan kickad ur BC , :O!!!

Igår var jag hemma från skolan och skulle plugga men när simone sa att hon becka och kris skulle åka till båten så lockade det för mycket.
Vi köpte med oss massa, massa mat och åkte till deras husbåt på lilla essingen, Nadja var där också. Vi badade hela dagen, men rätt som det är så märker man att vi hade simmat ut i farleden haha, tur att det inte var så trafikerat den tiden på dagen. Men jag fick lite plugg gjort också.

Var och fixade pass idag, såg ut som en levade död eftersom jag var grymt trött, sen kom jag hem och bara däckade i sängen, och vaknade för en halvtimme sen. Kanske kommer jag vara uppe hela natten eftersom jag precis sovit fyra timmar, men jag gissar att jag kommer kunna somna snart iallafall :D

Mickan pratade precis om att grilla i helgen vilket lät underbart, har inte sett henne på någon vecka!
På tisdag ska vi ha picknick på djugårn med klassen och sen ska vi till grönan, och på onsdag är det avslutning :D
Det ska bli jättemysigt faktiskt.
Tänkte kolla lite på tv ohc bläddra igenom min psykologibok nu, pusspuss!

Äntligen!

Äntligen gjort det sista kursprovet i Italienska, nu tänker jag inte plugga glosor eller tänka på ändelser på hela sommaren!!!
Kom hem på bra humör och sätter mig vid datan, då säger katta att hon inte ska med till england för att hennes nyfyunna blivande pojkvän Albin inte vill det, så jag ringer upp henne och hon bara kept on going: "Albin vill inte det, det är just englesmän han inte vill att jag ska vara med, man måste ju ta hänsyn, etc,etc."
Precis när jag håller på att säga upp bekantskapen med henne och skriver hej då hör jag hur människan börjar asgarva, men jag måste säga att jag INTE tyckte det var kul då paniken började stiga ganska fort :@ !
Så som svar på ditt inlägg Katarina, det här är inte okej, och du ska inte under några omständigheter skoja om något sådant igen, för tro mig, då blir man nästan kickad ur BC , :O!!!

Igår var jag hemma från skolan och skulle plugga men när simone sa att hon becka och kris skulle åka till båten så lockade det för mycket.
Vi köpte med oss massa, massa mat och åkte till deras husbåt på lilla essingen, Nadja var där också. Vi badade hela dagen, men rätt som det är så märker man att vi hade simmat ut i farleden haha, tur att det inte var så trafikerat den tiden på dagen. Men jag fick lite plugg gjort också.

Var och fixade pass idag, såg ut som en levade död eftersom jag var grymt trött, sen kom jag hem och bara däckade i sängen, och vaknade för en halvtimme sen. Kanske kommer jag vara uppe hela natten eftersom jag precis sovit fyra timmar, men jag gissar att jag kommer kunna somna snart iallafall :D

Mickan pratade precis om att grilla i helgen vilket lät underbart, har inte sett henne på någon vecka!
På tisdag ska vi ha picknick på djugårn med klassen och sen ska vi till grönan, och på onsdag är det avslutning :D
Det ska bli jättemysigt faktiskt.
Tänkte kolla lite på tv ohc bläddra igenom min psykologibok nu, pusspuss!

Yeahyeahyeah

Om någon säger ett italienskt verb så spyr jag!
Hade kursprov i fredags, men eftersom nästan hela betyget baseras på detta så får man två tillfällen att göra det, och nästa är på tisdag! Och jag satsar stenhårt på mvg, och då är det bara att plugga plugga plugga.
Jonas familj är här och käkar middag,dom är jätteroliga, men jag rymde iväg några minuter.
Kollade på youtube och fick se klipp från McFly's spelning i Bristol den sjuttonde april, den vi INTE var på.
Vi såg dom iochförsig efter vilket var bättre eftersom dom var grymt nära och sjukt snygga, men det kändes så surt att se dom spela massa låtar, och veta att man hade chansen att vara där men inte var det. och att kameran inte funkade när jag skulle ta en bild på danny...
Men, vi åker ju dit igen om lite mer än en månad igen, och då tar jag tåget till London och Skottland säger jag bara!
Ska pallra mig ut igen och dricka kaffe i det varma vädret!
Pusspuss.

mysigt!

Hade världens mysigaste kväll igår,  vi köpte jättegod picknick mat och cyklade till djugården. Eller, vi hade bara en cykel så jag fick skjuts, vi tog oss knappast dit hela och fina men det gick iallafall! För att inte tala om hemfärden, efter lite dricka ska man aldrig cykla igenom hela stan, vilket visade sig när vi var grymt nära, vi pratar om en knapp halvmeter, att cykla rakt ner i vasa hamnen! Vi stannade och darrade lite av rädsla efter det men fortsatte vår hemåkning', och träffade massa goa människor.
När vi ätit färdigt så parkerade vi cykeln utanför ulla winbladh och gick runt djurgården, först blev vi förföljda av två män som lovade och svor på att vi skulle få komma in på grodan eftersom dom kände vakten, men efter en vit lögn om att jag var femton så lämnade dom oss ifred (y). När vi gick vid vasa museet så var ungefär hela nacka gymnasium där, och när vi skulle sätta oss vid båtarna för att ta en öl så träffade vi en obotlig mytoman, han var jättesöt men ljög verkligen hela tiden! Roligt först men otroligt jobbigt i slutändan.
Jaja det blir inte mer detaljerat, emn kvällen i stora drag var iallafall underbar. Svensk sommar är ju trots allt mysigast.
Ska vi sitta här och vänta på bättre tider? Här kommer bättre tider.
Puss!

Och sen gick bilen sönder.

Robin tar ju studenten idag, eller vid den här tiden har han redan gjort det, och vi skulle åka dit. Såg fram emot det jättemycket.
Satt i bilen med våra söta klänningar, med undantag från pappa, och åt glass, och självklart går bilen sönder vid en öde mack. Men vi ska grilla med dom om någon helg istället, så får man iallafall se dom :)
Ikväll ska vi ha picknick på djugårn, katta kanske hakar på, och självklart Dennys nyfunna USA ragg!
Nu ska jag joina moonie och becka på balokongen och mysa!
Puss!


ursäkta.

Ursäkta kära syster, men jag är en stolt flicka eftersom jag aldrig orkar röra mig egentligen, så mina powerwalks är den motion jag får. Och också är dom så mysiga :D
Sitter och försöker plugga in italienska men det blir mest falsksång till McFly istället :/
Hittade jättemånga gamla bilder på denise mammas dator haha.


Haha roligare för mig än vad det är för er kanske, men iallafall :)
Shampan kom precis, och jag som har hans byxor på mig :O
Nu blir det ett stort italienska förhör!
"turned into jellybeans"
Puss

Mätt.

Vaknade kvart i tio och hade försovit mig, så jag somnade om och struntade i skolan idag istället!
Gick en promenad vid tol voch det var så grymt varmt, behövde ta med Tundra också och hon stannade till exakt hela tiden och skulle nosa på saker och jag var så varm och hade inte ens ork att säga åt henne.
Sitter och kollar på sex and the city och letar efter en ny mobil till denise, eftersom hennes blev tagen i lördags...Så nu sitter hon i sängen och är jättedeprimerad eftersom alla gamla sms är borta, inklusive dom från indian man som trakasserade oss alla i england och skickade fem sms på två minuter. Och från hennes älskling Shaun såklart :(.
Imorgon tar min "kusin" studenten så då ska jag dit över dagen, ska bli jättemysigt, dom bor så långt borta så man ser dom nästan aldrig!
Sitter här med denise brors Surfarshorts på mig och ett jätte stort fönster öppet men det känns inte som att det gör någon skillnad, Varmt varmt varmt! Ska gå en promenad vid djugårn igen tror jag, känner att jag äntligen börjar  få lite kondititon haha!
Antagligen kommer denise döda mig för detta men jag behver verkigen något att se fram emot så jag känner att jag verkligen MÅSTE ladda upp de här bilderna, dom får mig att må bra :D
image6image8

 Pusspuss, oh så passande!!

Lång promenad!

Lång givnade promenad.
Hoppas ni solat hela dagen, det var så varmt!
Jag och Denny gick ut till djugrån och satt vid Junibacken, vi drack vin och käkade och pratade om allt mellan himmel och jord och hade skitroligt, Gick sen på en jättelång promenad runt hela djugårn , förbi grönan och vasamuseet och hittade nya söta kontakter, spike, sandra och jesper som smög omkring bland alla mysiga båt :)! Vi blev inbjudna till en liten vickning i deras (?) husbåt men hade då gått i cirka fyra timmar och kände oss inte så jättefräscha!
Gick tillslut upp till observatiorelunden och sen hem. Rejält ont i fötterna eftersom jag hade mina guldiga ballerinaskor som är helt platta,aj, men jag hade bara en skjortklänning på mig och frös inte alls, härligt!
Usch, jag lägger mig aldeles för sent nuför tiden, börjar halv nio imorgon så jag måste gå upp halv sju för att hinna gå en powerwalk och duscha, tur att det bara är fem minuter till skolan härifrån! Ska lämna in min hemtenta i psykologi imorgon som jag inte börjat på :/ Fast vi har en jättelång lektion och jag har redan gjort färdigt uppgiften om autism som var tills  nästa vecka så istället för att jobba på den ska jag slita med hemtentan och satsa på MVG, får jag mvg på denna uppgift är det fixat som betyg...känner pressen...
Pusspuss, godnatt!

Härligt sommarkväll.

Vilket härligt väder vi har på nationaldagen! Linnea och christina var precis här med gullan, christinas hund, hon hade andingsproblem efter en promenad med linnea, men hon fick vatten och pappa körde hem henne så jag hoppas att det ordnade sig!
 Jag har bestämt mig för att börja surfa, efter ett avsnitt av beyond the break blir man fast, så det blir australien/hawaii för mig nästa höst, synd bara att mitt balanssinne inte existerar haha. Fast`funkar det inte, så spelar det ingen roll för vem tackar nej till surfare ;)?

Blev varken plugg eller waldemarsudde idag, men det ska nog gå bra på provet anyway hoppas jag! Ska in till Denise nu, ska promenera till djugårn och sätta oss där med lite goda saker, så en picknick blir det iallafall!
Glad nationaldag, omdet är så man säger...
Ciao!

:).

Vaknade för en halvtimme sen, väcktes av min kära syster maja som kom hem. Hon ska grilla ikväll, och jag är jättedugen på att följa med haha!
Fick en hallonröd velour dress av mamma, med shorts och munkjacka, jättesöt! Ska kila ut på en powerwalk nu, sen blir det mammas smoothie och världens godaste sallad. Sen ska jag ligga ute i trädgården för att sola med sis, och plugga lite italienska, innan det förhoppningsvis bär av till waldemarsudde.
Puss!

varmt!

Herregud vilken varm dag, redan imorse när jag tog min powerwalk vid halv åtta var det varmt och fuktigt. Självklart var jag klädd i svart också, typsikt, jag som brukar vara färgglad.
Klarade iallafall provet (y)
Efter en jobbig genomgång iitalienska, så hade vi idrott i vasaparken i två timmar med naturklassen.
Vi spelade fotboll och brännboll, men jag höll på att få solsting så efter en timme så la jag mig och pratade med Simon resten av lektionen. Åt glass,solade och lyssnade på musik, mys!
Bestämde att vi ska ha picknick på djugårn påklassens dag sen gå på grönan, ganska casual men det ska bli grymt kul. Har inte varit där på flera år sen jag hade guldkortet, under en fjortisperiod i sjuan.
Vad ska man göra imorgon då? Tänkte packa stora picknickkorgen och ha picknick på waldermarsudde vid klipporna, ska bli skitfint väder! Måste plugga lite också..
Ledig imorgon, som resten av sverige, men jag håller på att svimma av trötthet!
puss!

...

GRATTIS MARIA!
Helt underbart på hennes student, men jag får mersmak och känner inte att det här sista året är speciellt välkomnat... Men fan vad härligt det kommer bli att ta studenten sen, med världens goaste klass!
Jaja, provet gick okej, nu ska ja titta på CSI, dricka lite te och försöka sova.
puss!


god morgon!

God morgon :) Jag gick upp tjugo i sex för att ta min vanliga powerwalk, gick till djurgårdsbron och tillbaka, det var jätteskönt väder ute och sen tog jag en iskall dusch! Har precis börjat sminka mig och ska äta havregrynsgröt och dricka kaffe på balkongen, haha vilken tant jag lät som!
Halv två springer marre ut, så jag ska hem till henne vid ett för att åka med linnea,elin,micke och christina. Nu måste jag fortsätta så jag inte blir försenad till mitt jädra geografiprov!
puss.

jag vill också ha en lista.

UTSEENDE
[ ] jag är kortare än 160 cm.
[x] ibland tycker jag att jag är ful.
[x] jag blir lätt brun.
[ ] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] jag har en tatuering.
[ ] jag är osäker över mitt utseende.
[ ] jag har haft/har tandställning.
[x] jag har glasögon/linser.
[x] jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] jag har mer än fyra piercingar (öron räknas ej).
[x] jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] jag har fräknar.

SKOLA/JOBB
[x] jag studerar.

[ ] jag jobbar.
[x] jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] jag gör alltid mina läxor.
[x] jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] jag har sagt "lol" i en riktig konversation
[x] jag börjar ännu också gråta av disneyfilmer.
[x] jag har pissat på mej av skratt.
[x] jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] jag har gråtit av skratt.
[x] jag har limmat fast min hand i något.
[x] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] jag föddes med en sjukdom.
[ ] jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] jag har brutit ett ben i kroppen
[ ] mina tonsiller har tagits bort.
[x] jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] mina visdomständer har tagits bort.
[ ] jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] jag har haft vattkoppor.
[ ] jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] jag har flugit.
[ ] jag har varit i Tyskland.
[ ] jag har varit i Kina.
[x] jag har varit i Sverige.
[ ] jag har varit vid haldefjäll.
[ ] jag har varit i Österrike.
[ ] jag har varit i Usa.
[ ] jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] jag har sett en fallande stjärna.
[x] jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] jag har varit i ett casino.
[ ] jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] jag har krockat en bil.
[x] jag har åkt skidor.
[x] jag har medverkat i ett skådespel.
[x] jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] jag har sett norrskenet.
[x] jag har suttit på ett tak på natten.
[x] jag har åkt taxi.
[x] jag har ätit sushi.
[x] jag har åkt snowboard.

DÅLIGA TIDER
[x] jag har druckit alkohol.
[x] jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] jag kan inte svälja piller.
[ ] jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] jag tar mediciner mot depression.
[ ] jag har anorexi &/eller bulimi.
[x] jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] jag är rädd för att dö.
[x] jag hatar begravningar.
[ ] jag har sett någon dö.
[x] någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] jag äger en ipod
[ ] jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] jag äger många dyra designerväskor.
[x] jag äger något från h&m.
[ ] jag samlar (samlade) på serietidningar.
[x] jag äger något från benetton.
[ ] jag äger något jag köpt på e-bay.

RANDOM
[x] jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] jag dödar inte insekter.
[x] jag svär ofta.
[x] jag sjunger i duschen.
[ ] jag är en morgonperson.
[ ] jag är en sportfanatiker.
[x] jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] jag är bra på att baka.
[x] jag vet hur man skjuter.
[x] jag är kär i kärleken.
[x] jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] jag är bra på matematik.
[x] jag tror på spöken.
[x] jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] jag är väldigt kittlig.
[x] jag älskar mörk choklad.
[ ] jag biter på mina naglar.
[x] jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] jag är bra på att minnas namn.
[ ] jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] mina svar är ärliga.

halvsovande..

Trött! Det blev så att jag följde med Denise igår iallafall, tänkte bara vara där runt en timme. Men... den timmen utvecklades till sju, så jag kom hem vid halv fem imorse, men jag var grymt pigg så jag satte mig och skrev en hel uppsats i historia! Oh, vad jag kunde sova gott sen :)
Vaknade vid två och slö tittade på tv och bläddrade igenom världens bästa böcker, Änglar av Marian Keyes och alla O.S.A av Denise Rudberg, för åttinionde gången. Alla böcker av Denise rudberg är föresten sjukt bra!
Skulle iväg och tränat ioch solat idag men det blev inte så, så jag får väl förbli glåmig några dagar till haha. Men min frukost bestod av färska jordgubbar, honungsmelon och ett stort glas islatte, så jag känner mig lite nyttig iallafall!
Har legat på en filt ute i trädgården i nån timme och påbörjat ett nytt skolarbete.. varför tar dom aldrig slut? Men nu kom jag in och ska renskriva helvetet.
Ska pumpa in musik i min mp3 och ta en riktigt lång powerwalk efter middagen, känns som att det behövs några dagar av förkylning, som dock är kvar, men på bättringsvägen :)
image4

En stor bild på världens bästa Collet park I Shepton Mallet, ger mig lite energi till pluggningen!
puss!


Hos denise.

Här sitter jag och snörvlar, usch jag vet att jag borde vara hemma och vila egentligen men det blev så att jag åkte hem till Denise i stan istället. Har precis käkat, Denise är världens bästa kock, och nu sitter jag och moonie och myser och kollar på Sex and the city istället. Malin var här nyss och fick en hårförlägning,alltid lika roligt att träffa henne, ses dock alldeles för sällan :(. Funderar på att åka med Denise ikväll och festa lite men jag vet inte om min kropp kommer att orka. Var och shoppade lite, köpte en jättesöt röd klänning och sjukt fina halsband och örhängen. Jag som skulle spara till sommaren...  äh, pengar är till för att spenderas.
Skaren skriva min uppsats om nazism medans denise är i dushen, det tar sin lilla tid.
Ska förhoppningsvis träna och sola med Micks imorgon, kanske mår lite bättre.
En söt bild på två underbara lillasystrar.
puss!image3 

Studentpresenter och sjukdomar.


Klarar resten av sverige att blogga så ska väl jag göra det också :)

Kom precis hem från stan och en fika med pappa, köpte marias studentpresenter, kan uppdatera er på måndag då jag gett henne dom. Kolla på bilden mutts och tänk tillbaka på när du var en liten flicka, kan inte förstå hur så många år gått så fort.
Ett år kvar sen är det min tur. Ett år som kommer bli långt, men hey, nu är det ju en underbar sommar innan trean kallar. På tal om sommar, snart är det dags att boka våra biljetter till England, som förhoppningsvis blir lika underbart som det var i april. Nu ska Frida med också, ju fler desto bättre! 
Måste kila iväg och plugga lite, är jättesjuk och har nästan tappat rösten så jag är bara hemma och slöar, kan lika gärna få sakerna gjorda. Deadline på nästan alla arbeten på måndag morgon så det är bara att köra på.
Puss!
image3


RSS 2.0