Nsb

Mötte upp Sissi och tog en långfika på Non solo bar, som alltid :) Jättemysigt var det, om än lite kallt. Inga plaster lediga inne så vi satt ute, men som tur är har dom vrämelampor och mysiga fleecefiltar.

Nu har vi städat HELA görans lägenhet, det tog ett tag men nu är det sparkling överallt. Skönt!
Jag ska inte klaga, erbjöd mig att diska och även fast det bokstavligt talat gällde ALLA tallrikar, glass,muggar och bestick så var det lugnt, stod nämligen och diskade med TH på högsta volym. Dansade medans jag diskade och brände lite kalorier haha!

Jag känner lite craving för en sådan här klänning! Är den inte underbar?

image89

Har hittat en klänning till nyår, den gnistrar och är jättefin, men jag skulle inte tacka nej till den här klänningen att använda senare i vår.

image90

Mikaela får väl utslag nu eftersom hon hatar lila, men jag tycker om den :)

Jaja, ska sringa till köket och dricka lite te!
Puss

Scengymnasiet.


Idag var en jätteskön dag, vi hade ingen svenska och fick göra ett jätteroligt ritningsarbete på samhällskunskapen. Mötte upp mickan och hälsade lite fort efter skolan och sen åkte jag hem och tränade, åt och sov lite.

Vid klockan sex så mötte jag återigen upp mickan för att ha sällskap med henne till vår gamla skola, nämligen scengymnasiet. Våra söta ex-klasskompisar skulle ha sin dansuppvisning och herregud vad dom utvecklats! Jättehärligt att träffa alla igen.
Pappsen hämtade oss och vi åkte in till stan med syrran för att lämna av henne vid Nalen där hon skulle titta på en kompis spelning, sen släppte vi av micks och åkte och fikade hos Elller och Lasse. Så mysiga!
Nu sitter jag här, håller på med mitt naturkunskapsarbete men jag blev så sugen på att dansa efter uppvisningen och vill röra på mig, funderar på en snabb alldeles för sen powerwalk.

På måndag blir det boxning igen, nu två grader svårare. Micks pappa har övertallat oss fast vi låg och kved av trötthet förra gången vi körde den styrkan. Men.. We will make it, haha!

Puss

Box!

Såhär i efterhand så ska jag bara berätta lite om helgen, Inget speciellt men mycket rolig.
I fredags förkrökade vi lite hos Göran och gick ut. Mysigt med alla tjejerna samlade för en gångs skull.
I lördags åt jag middag med Johanna och Mikaela, Sandra var sjuk så hon kunde tyvärr inte komma. Men vi hade såå roligt! Det var underbart att träffa dom igen, och den kvällen var grym!

Idag sov jag bort hela dagen hemma hos Denise, vi var uppe alldeles för länge igår. Skrev mitt religionsarbete om självmordsbombare till klockan tre inatt och sen låg vi och snackade. Pratade en liten blanding av italienska och spanska med Ruben och för att vara helt ärlig och svälja stoltheten lite så gick det verkligen jättedåligt.. Jga som brukar tycka att italienskan går så bra!

Emanuel sov där också, och vi satt och sjöng och tog det lugnt medans jag skrev mitt arbete. Det var en skön kväll igår, segt att försova sig bara!

Kom hem vid halv fem och då bytte jag bara om och satte upp håret, sen var det dags att möta upp Mikaela, vi skulle ju boxas.
Vi hade jättebråttom och ingen hade ätit någonting på hela dagen, och klockan var ju halv sex, men vi fick snällt springa förbi alla små söta snittar,frukter och plockmaten som dom ställt fram för att fira att SATS fyllde två år. Det blev rätt in i salen för att börja, och det är så härligt! Jag älskar verkligen boxningen, speciellt med Mikaela eftersom vi har så roligt när vi ska försöka härma alla män som är grymma på det här.
Men det funkade iallafall och vi fick mycket pepp ifrån den väldigt,väldigt snygga intruktören.. Han såg lite ut som Jake i tvprogrammet Jake. Ja, tack!
Kom hem och åt så god mat som mamma hade lagat. Det var grekiskt och jättenyttigt, åt mest broccoli, tzatziki och kött.

Nu ska jag hoppa in i duschen och aldrig gå ur den!
Puss!




seg dag.

Har haft världens bästa helg, berättar om den lite senare ikväll, nu vill jag bara slänga mig på soffan och aldrig mer röra mig!

Igår somnade jag halv fem!! På en skoldag, det funkar VERKLIGEN inte, iallafall inte för mig! Var uppe och pluggade, snackade skit, drack kaffe och thé och kollade på roliga realityshows, som Gay armé och ladette to lady, helt plötsligt har klockan slagit halv fem och jag ska upp sex... Jag har varit som en zombie idag i skolan, tråkiga kläder och sunkigt smink, och haft två prov och en presentation. Gick dock bra på proven, men min och Denises reklampresentation om vår resa i London var det roligaste jag vart med om på länge. Inget funkade, varken hjälpmedel eller språk. Gick iallafall till jobbet vid ett, kom tillbaka till skolan vid tre och hade datakunskapsprov i vår överhettade sal. Åkte hem och fick vänta länge i slussen, sedan missar jag såklart bussen. Gick in och köpte lite nötter eftersom jag svälte ihjäl, glömde bort att äta då det varit så stressigt så har bara fått i mig några knäckemackor. Nu ska jag äta mammas godaste sallad med kidneybönor. Sen ska jag sova nån timme, och sedan gå upp och skriva en jädra uppsats i Religion. Jag älskar verkligen att gå i trean!
puss.


Gamla bilder.


Blev tyvärr ingen box igår eftersom Mikaela behöve åka på ett ärende, men då jag kände att jag måste röra på mig iallafall och verkligen inte ville boxas själv av anledningen jag skrev i det tidigare inlägget så gick jag en powerwalk med Erik. Asmysigt, eftersom jag inte träffat honom på så himla länge, hans om fyllt år och allt. Det var riktigt skönt och vi pratade om allting, som vanligt. Gick sedan hem till Emmy och sov där. Mötte upp Karro i Älvsjö imorse för att vi skulle till Saco mässan men skolan. Det var faktiskt riktigt roligt, och jag säger bara en sak, Karolina vet hur man gör goda cosmopolitans hon haha! Vi käkade sedan lunch, Alla åt pizza och jag en kycklingsallad som faktiskt var grymt god!
Jag gick nästan uteslutande runt till de högskolor som var "bosatta" i London eller något annat spännande ställe där jag vill plugga... Hm, jag vet inte.. Min plan har ju alltid varit att ta studenten, resa mellan Amsterdam,Tyskland och Spanien med klassen som en avslutningsresa, jobba skiten ur mig för att utbilda mig till Make up artist, flytta till London för att jobba med det, och efter några år utbilda mig till Polis.

Efter idag ska jag nog faktiskt köra en bartenderresa innan jag flyttar. Makeup artist på dagarna, och bartender på kvällarna. Slitigt men vad underbart! Självklart utomlands då, och eftersom kära Sisela flyttar till London efter jul så funderar jag på att komma i september och bo och arbeta med henne. Sen har jag och Simone ALLTID prata om att vi ska flytta till london när hon tagit studenten. Många planer i huvudet på en liten flicka, och innan jag gör något av det här så kan jag berätta om sker som ligger lite närmare nutiden.

Först ska jag tränga mig på till Italien ifall Marcus flyttar ner, jag har faktiskt fått tillåtelse av honom!
Tyskland i Mars.
London i April.
Bristol i Maj.
Studenten 5 Juni.
Resa med klassen, som jag sa tidigare.
Jag måste ju tillbaka till Alanya så det ska klämmas in.
Möjligtvis London 23 juni med syster, Jonas och hans vänner.

Jag vet att tidsplaneringen är utom all räddning haha men det fixar sig alltid senare, och jag jobbar och sliter för att spara ihop pengar nu och ska spara, spara, spara och sen fan ska jag leva livet!

Jaja, haha! Har tagit det lugnt hela dagen, fast när jag kom hem körde jag ett aerobicspass till min kära skiva..Och hur mycket jag än älskar dom så är TH inget vidare aerobics material haha. Somnade till och vaknar utav att Rette Mich spelas på MTv, på You Wish.. Jag tror faktiskt inte ens att en någonsin spelats på svensk TV förut då den är relativt gammal och tysk.. Jaja, den är hursomhelst bra! Den bra musiken bara fortsatte komma, Efter Rette mich kom Nickelbaks Rockstar, Paramores Misery Business och mikas Big girls.

Funderar på att åka in och dricka lite vin med Sisela, måste ju faktiskt fira att hon slutat med penicillin. Ser grymt mycket fram emot den här helgen då vi imorgon ska ut óch festa allihopa och på lördag ska jag äta middag och gå ut med mina snuttar!

Lite bilder för att göra en långt,konstigt inlägg lite roligare. Observera att vissa bilder är mycket, mycket gamla.





Träning!

Uppe tidigt, tänkte hinna med en powerwalk och ett bad innan skolan. Idag har jag bara en lektion, dubbeltimme Engelska C, och vi ska kolla på en film vi spelade in i måndags så det är mycket skönt!

Igår var jag och Mikaela på Step, inte dansen alltså, utan den step när du kör lite rörelser upp och ner på en stepbräda. NOLL KORDINATION! Det är det enda jag säger, när hon började hoppa omkringa där så ville jag mest gråta av okunnighet, men det löste dig och blev ett riktigt bra träningspass iallafall, med träning för de flesta områdena.
Ikväll blir det boxning, förra gången så låg jag och micks på golvet och darrade av utmattning efter passet, men ikväll ska vi köra järnet! Går dock inte att gå på själv eftersom risken är ganska stor att du hamnar med en tjock man på 2.05, och uppercutsen blir lite komplicerade då haha!  Plus att vi flyger iväg när dom ska slå på oss, man har lärt síg en läxa!

Okej, dags för en morgonpromenad.. Brr, jag fryser bara av tanken... Jaja, den som vill vara fin får lida pin.
Puss!

Död?

Och Anna dog efter sin artonårsdag..

Det ser synnerligen ut som det iallafall, men så är inte fallet. Jag hade det undebrart i Onsdags och jag måste bara säga att mina vänner känner mig så, så väl och jag fick så fina presenter! Jag ska ta kort på allting senare, fast en vinflaska är dock redan borta!
Vi hade det grymt kul ute, och jag fick tillsist min rockklubb :) Alla sjöng för mig och sedan körde tjerna Dancing Queen tillägnad mig, haha gulliga. Vi träffade sedan Linneas pojkväns lillebrors bästa kompis, haha komplicerat. ALex hette han iallafall och han gav mig den kanske finaste presenten någonsin! Han hade varit u munchen när Tokio hotel spelat och sett dom och hälsat på dom, så jag gav han några sorgsna blickar och linnea övertalade honom att ge armbandet därifrån till mig. I lived happily ever after...
Mådde inte jättebra dagen efter, så Jossa marre och syster köpte pizza till lunch, medans jag faktiskt redan var ganska mätt, Sen hyrde vi fyra filmer, och jossa kände sig lite sugen på sommarringar så hon köpte två påsar chips, två påsar sommarringar, tre påsar popcorn, tre liter saft och tre påsar godis. Yummie... Njae, inte så jättegott efter en timme, alla låg mest och mådde illa. Hostel 1 och 2 gjorde inte saken bättre faktiskt.

Nu ser jag fram emot nästa helg då det förhoppningsvis blir middag med micks,johanna och sandra :)

Shame on me, jag va inte ute i fredags utan åkte faktiskt till skokloster mitt i natten för att tilbringa kvällen med min käsa sisela. Pappa skjutsade dit mig ohc fikade där och när han åkt så satt vi och pratade, lagade mat och tittade på film tills klockan var sju på morgonen.. Skulle sedan gå upp bara några timmar senare för att åka hem, men vi var så sega så vi började laga kladdkaka istället som vi försökte bjuda emanuel på men han var inte så jättesugen haha. Dushade och plattade håret, sminkade mig på pendeln eftersom jag hade jättebråttom. Skulle nämligen med syster och jonas till  till Stefan som firade sin 26årsdag. Jättekul att träffa han och Peter igen, som är våra barndomsvänner. Mötte sedan upp Sissi och ännu senare Denise och Simon. Vi skulle hälsa på marcus på medusa men vi var assega, och ingen kände sig jättesugen på att säga att vi kände Marcus bara för att få dom att ignoerar våra alldeles för unga små ansikten.
 Sprang in på after där simon tog en öl, och sen gjorde jag det skönaste på riktigt länge. Jag åkte hem och sov!!!
Satt iof och snackade skit med Simone och sissi nån imme innan det men iallafall. Har inte sovit mer än fem timmar per natt sen i onsdags så jag är helt slutkörd, får lite panik även fast klockan bara är kvart över tio! Måste lära mig ett engelska manus innan också eftersom vi ska spela in en pjäs på engleskan imorgon, och jag ska spela kärleksdoktor haha :) Vi har det bästa manuset iallafall!

Idag så kom jag hem vid två och tre kom hela tjocka släkten och Emmy och firade mig och pappsen. MIN MAMMA LAGAR DEN BÄSTA MATEN! Vi åt jättegoda enchiladas med en hur stor sallad som helst med allt möjligt i, och till efterrätt  åt vi vitchokladmousse med björnbär.
Fick underbara presenter, och ens tor överaskning. Carina om och plingade på och åt med oss, hon hade försökt fått me sig Marcus men den lille fotbollsspelaren kom hem sent inatt ifrån Italien och låg och sov. Det var iallafall jättemysigt :)

Bilder från onsdagen kommer imorogn. Puss!



finally 18.

Klockan är halv åtta, och jag har redan ätit tårta toch mörk chokladill frukost, Dansat en halvtimme till tokio hotel och tappat upp ett bad. Men jag har en bra anledning, jag fyller ju Arton år idag :D

Jag vaknade av att dom sjöng och fick presenter, martini och tårta. Angående martinin å har jag alltid tyckt att den sett så elegant ut från och med att jag var liten och tjatat och sagt att jag aldrig ska dricka det innan jag blir arton, men när jag fyller arton skulle jag få en martini på morgonen. Och jag har faktiskt hållt mig och inte druckit martini framtills nu. Och min söta mamma har aldrig glömt bort att jag sa så om martini :D

Jag fick även en ASSNYGG klänning som jag har suktat efter i ett halvår nu... Ett jättefint halsband med matchande örhängen, En parfym, Pengar som jag ska resa till tyskland för, och såklart.. TOKIO HOTELS SKIVA :D

Jag har fått så himla mycket söta sms redan, mina vänner är alltför gulliga :) <3

Ska hoppa in i badet nu, och sen gå till skolan. Hade iallafall tur, min rättskunskapslärare har fått en bebis så jag börjar inte förens 10.30. Tack mamsen, papsen maja och jonas, ni är bäst!


FINALLY 18 GUYS, NU SKA VI FESTA OCH RÖJA JÄRNET!
image81

Puss!


 


datakunskap.

Har datakunskap... Jättelänge... jaja. Hittade en gammal bild och herrejesus vad lika dom var!

image80


Jga har gjort om mitt rum till en riktig fjortisdröm, det är bilder på mig och vänner coh McFly och Tokio hotel över hela väggen... Mna får improvisera när föräldrarna är så sega på att måla om!
Puss!

SMS.

Min syster och jag har hållit kontakten de senaste dagarna genom sms.. Och inte såna här söta: Hej sis, bara undrade hur du mår?, Utan endast små korta sms som : Titta på MTV, Ztv, Ztv, MTV, Ztv.  Skälet till att vi skickat såna här sms är ju för att hon har börjat tycka om My cool och jag är som vanligt fast för TH.
Det är riktigt syskonkärlek det :D

Min sjukliga besatthet för bröderna Kaulitz existerar i en annan form också.. Beverly hills! Det är det som gör att jag orkar gå upp på mornarna..Det är ju så bra, och Dylan måste vara den mest perfekte kille någonsin.. Tyvärr är han inte med i serien längre, men iallafall :)

image79

Ska fixa iordning mig, gå in till katten och sen åka in tll stan. Ska fika med Simone på Non Solo Bar, och får se vad som händer!
Puss

Got it.

Jag var ju på anställningsinterviuv igår, och nu fick jag reda på att jag fick jobbet :)
Money, money, money, nu ska jag ut och resa!

Fick även något annat idag, mina skolfoton, alltså.. hahahaha, jag är inte fotogenisk för fem öre. Det är inte jätteroligt att sista skolfotot blev otroligt dåligt. Jag breder ut mig som en hök och ser lite knarkad ut, men what to do, Jag är lycklig iallafall :)

Ja juste, jag behöver bara lägga ut det här. Det känns lite hånande men det är faktiskt ganska komiskt med tanke på att dom är två artonåriga pojkar. Jag syftar tyvärr inte på mig själv haha utan på bröderna Kaulitz.

Ditt BMI är: 16.4
Du ska inte gå ner i vikt!

Det finns inga medicinska skäl för dig att gå ner i vikt. En viktnedgång kan till och med vara skadlig för din hälsa. Du får inte bli eller vara medlem i ViktKlubb.se om du är underviktig. Vi accepterar inte medlemmar som har ett BMI under 20.

Ja ja, var i skolan idag och hade en riktigt rolig italienska lektion faktiskt, och en sjukt lång naturlektion... Ska nog äta någonting, jag har helt glömt bort att äta idag efter frukosten. Ikväll blir det nog lugnt, åker kanske till J eller E.
Puss!


S.O.S

THE BITCHES ARE BACK IN LONDON!
Oh yeah, Sissi åkte i måndags och Denise sitter på flyget just nu. Att dom lämnade sjuttonåringen hemma har dom inga som helst skuldkänslor för, själv sitter jag här och darrar lite av ilska. Nej, den har faktiskt gått över efter att jag och Sissi fikat i fem timmar och jag la in lite pikar om att dom inte borde resa utan mig och efter vi shoppat lite till Lukes hem, men dom har fått en liten lista vad dom måste köpa till mig där borta, och jag har fortfarande inte släppt tanken på att jag ska få en tysklandsresa av Denise i födelsepresent. Tyvärr har hon nog aldrig ens tänkt tanken, speciellt eftersom hon spenderar sina pengar i London ATM, Men drömma kan man alltid.

Skönt, Har bara slappat hela dagen, jag hade en enda lektion och smörade lite för mamma så hon sjukanmälde mig. Det kändes lite för segt att åka ända till skolan för en fyrtiominuterslektion i ett ämne jag ligegr bra till i iallfall...
Simone sov här igår, jag mötte upp henne vid kyrkan och gick på gudstjänsten med henne sen promenerade vi hem.. I regnet, men det var skönt. Jag är ju kattvakt åt mina grannar, dom är i Egypten.... Fy vad härligt alltså.. Ja, ja, iallafall så är katten jättemysig. Den har aldrig varit så kelig som nu mot mig :)

Oh, jag har börjat lyssna på Jonas Brothers, Dom är så grymma, och jättesöta, Mest Joe...Och att Joe är lik min sommarförälskelse vilket inte gör det sämre...Nu vill jag att Denise ska vara hemma och se om hon också ser den slående likheten eller om det bara är jag som önskar haha... Oh, jaja han är het!
Ett riktigt syskonband från USA.
Next time I see you
I'm giving you a high five
'Cause hugs are over rated, just FYI


image77image78

Sådär, nu ska jag skriva mitt engelskaarbete och gå till Katten, Sen ska jag powerwalka och möta syster.
Puss!




Raise your hands together.

Nej, men mitt hjära blir ju inte krossat av tanken på att jag kunde varit där men bara inte orkade just den dagen..
Om jag bara skulle tyckt om dom då som jag gör nu..



Denise tycker att jag lika gärna kan döpa om bloggen till tokiohotel.blogg.se haha :)
Jaja, är iallafall sjuk idag så jag vaknade precis och sitter och lyssnar på musik, ska snart äta frukost och plugga.

Låtarna jag fsatnat för idag är, Raise your hands together eller den bättre verisonen på tyska Wo sind eure Hände. Tom sjunger i refrängen :) Sen såklart 1000 meeres. Jag kommer växa upp någon dag och inse faktumet att dom är lite för kända och lite för stor valmöjlighet när det gäller tjejer för att dyka upp vid min busshållsplats och kasta sig runt armarna på mig, men tills dess...

Gud vilket tråkigt inlägg om man inte tycker om TH... Ja men jag får väl återkomma senare och berätta min otroligt spännande dag.

They are mine.

Jag fick dom, dom är äntligen mina!

Yes, skorna är mina nu! Till alla mina vänners och familjs besvikelse men till min lycka :)

Extra jordgubb.

Det var jättemysigt hos katta igår trots en del incidenter haha :) Alla gick ut och jag och simone åkte hem till emanuel som redan hade däckat hos göran. Gjorde lite mat sådär vid midnatt och slöade till SATC. Rolli vaknade upp ibland med onödiga kommentarer och efter några avsnitt somnade jag. Väcks dock mitt i natten av att det känns som någon kisat på mig, men det får sin förklaring när en helt alkoholiserad sisela ska försöka dricka liggandes ur en jättestor kopp. Springer upp på toa och ska lägga mig igen men då har såklart Sissan ramlat ner från sängen och vrickat sin handled. Simone sitter och försöker medla med henne men jag somnar, vaknar dock ungeför var annan minut av att sissi skirker, det är inte ett aj, det gör lite ont skrik utan verkligen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Frågar lite snällt om simone vill bya plats med mig och lägga sig brevid den skrikande flickan men det ville hon såklart inte.Fick inte sådär jättemycket sömn. Vaknar vid nio och dricker lite vatten, då ligger sissi och kollar på mig och tycker att vi ska gå en promenad. Jag beslutade mig för att det var mycket skönare att sova några timmar till!

Idag har jag varit med sisela, tänkte åka med till Carina med kris, simone och denise först men sissan behövde mig lite bättre :)
är så sjukt godissugen theese days men kilona får sluta komma nu så jag tuggr frenetiskt på Extra med jordgubbssmak istället. Köpte en påse för ungefär en kvart sen och nu finns det tre kvar... mjaa...

Jaja ska typ.. vänta på att alla kommer hem, är helt by my self, Satsar på en powerwalk och sex and the city!
oh nej, har ju mina hörlurar hemma och en powerwalk utan Tokio Hotel funakr inte riktigt... får vnta tills tjejerna kommer hem och tvinga med någon av dom ut, något säger mig att det blir Smootch, på lite promenad och skit nsack.
puss, nu ska jag dricka the och äta upp dom där sista tuggumina...

DOM VANN!

YES, DOM VANN! Eller det är såklart att dom gjorde det, det är ju Tokio Hotel vi pratar om.
Det blev best international act 2007 på EMA igår, Jag och Simone satt klistrade framför tv:n, och efter det så är det ingen tvekan längre, Inom några månader så SKA vi ha sett dom live, and that people, is a fact.
 
Kolla hur mycket dom uppskattade det, tillskillnad från nerknarkade Amy Winehouse hon kunde fyfan knappt stå upp. Kna bero på hennes tiny fågelben eller på hur hög hon var. Vid 01:44 så är Bill, och det kan ingen protestera emot, hur vacker som helst. Grattis!



Och sen hade dom ett grymt bra uppträdande, Jag kan verkligen förstå att folk tror att Bill sjunger Playback när det är live. Helt opartiskt, Tokio hotel stod för kvällens absolut bästa framträdande.What to say? Ni är så bra!


Yeah,yeah, det var allt om Tokio hotel för den här gången. Ska till Katta ikväll med Sara, Sissi, Denise,Katta,Simone och Emanuel. Blir lite förfest för att sen se vad kvällen har att bjuda på. Puss!

RSS 2.0