Haha,mejl!

Jag fick en liten uppdatering av the love of my life, sissan. Hon flyttade till Malta tre dagar efter jag kommit hem från Irland, alltså i onsdags, och idag mejlade hon till mig.

"Det ar verkligen vackert har och lyssna nu, pa krogen..En ol kostar 7 KR! Assaaa 30 kr och man har en hel fylla och ciggen kostar 35 kr..."

Hahahaha!
Hennes lycka över cigaretterna är för att hon röker som en borstbindare och på Irland kostar dom typ 75 kronor.
Love you!

Ons,tors.

Okej att jag altid är en mycket lat människa, men igår sov jag verkligen femton timmar i sträck innan jag skulle gå upp och ta en dusch och möta pappa för attt åka iväg till en av hans äldsta och bästa vänner. Och jag var verkligen fortfarande otroligt trött, och kunde knappt hålla ögonen öppna, dom var svullna som små potatissäckar, fresh.

Hursomhelst åkte vi iallfall långt härifrån för att låna en bil, Pappa undrade om jag kunde följa med eftersom jag inte träffat dom på jättelänge, vilket jag gjorde. Käkade middag och fikade och träffade Joel som jag inte sett på ungefär fyra år och vi hade verkligen jättetrevligt :)

Åkte sedan hem till Denise och Simone för att snacka lite skit och sova där, S hade nämligen träffat hennes pojke igår och jag ville såklart höra alla detaljer haha ;).
Smartass som jag är kom jag på nu att vi har femtio glosor tills imorgon.. Men, men är ändå lite lycklig för att min och Denise låt på musikkunskapen är BÄST och jag har en deal med läraren som jag hoppas att han bryter nästa gång, så vinner jag stort :D

Puss"!

Döda mig inte denise, men jag behövde. HAHAHAH VILKEN GAMMAL BILD!

image215


Det var det.



Ibland vill man ju bara skjuta huvudet av sig, gråta floder och spy lite. I tisdags var en sådan dag och jag antar att det kommer komma fler den närmaste veckan.

http://www.finest.se/articles/article.php?aid=1031

Hey, snacka om att snubbla på mållinjen.

Cork.

En liten turist guide från moi till sissi och alla andra som vill besöka den underbara lilla staden cork, där jag precis spenderat en vecka.


If you're going to Cork, you're up for a lovely welcoming. This is what meets you outside the busstation when you've travelled all alone for 12 hours.


image200


On Bishop street there's a man who is hanging himself out of the window every single night at 00.30.
The man is about 45-50 years old and has no other clothes then underwear while hanging.
If you are going to Cork,  you can not miss out on seeing the almost nude man hanging very drunk on the electricityline outside of his house. Remember, Bishop street people.

image194


Have you seen the movie hostel? If you have, maybe you remember the small children that is throwing rocks and things on you and forcning you to give them money? THEY ARE EXISTING IN CORK!  If you haven't seen them but still want to recognize them,  you can thank me right now because I was so brave and took a picture of one of them while he was coming towards us. Here is the picture of him.

image195

Be afraid, be very afraid.

They are hiding behind stonehouses everywhere and they are hitting you hard if you're coming to close. So, what did we do to make them stop? Same thing as them, BIG FAT STONING!

image196


Many people in Ireland are heavy drinkers, and in cork is the biggest one of them. Her name is sisela.
Want to visit her? Sometimes she's running away from home and you can catch her at wednesday nights at 8 o'clock, before she's going to Cissie young. Her trademark is a bottle of wine and a beige blanket wrapped around her. She is NEVER, EVER WEARING MAKE-UP!

image197

I am very afraid that she is going to hit me hard and end our friendship when she sees this picture so I just want to tell you that she is REALLY beuatiful every other days but wednesday. Here is an example.

image198

People in cork are very, very lazy and messy.. This is how the room looked like when I had been there for three hours...

image199

Like beer? God bless you then, In cork is the biggest beer factory in the world. Guinnes for the win!

image201

At least, You really have to visit Fitzgerald's park, also known as the heritage park. What you're up for there is the greatest sandwiches in the world, some lovely nature and the cutest thing you've ever seen. Romeo.

image211image203

Jag älskar dig sisela tack den för UNDERBARA veckan som varit. Jag har skrattat typ var tredje minut hela veckan. Jga gråter lite över att vi inte har några bilder från en av de roligaste och sjukaste kvällarna i hela mitt liv, lördagen, men iallfall :) De finns i vårt huvud och allt behöver man inte ha på bild. Saknar dig redan, det gör jag verkligen. Puss puss! Ps, du ser ut som ett får ;)!

image210image209
image214image208image207image206image212image205image204
image213

Hemma.

Jag är hemma nu och jag har haft det SJUKT JÄVLA ROLIGT!

Haha!

Statistiklista över det populäraste sökningarna på msn! Obsevera nummer sju. Okey then.

Populära sökningar


Irland!

And i'm off! Nej, inte riktigt ännu men jag har inte gjort minsta lilla sak av allt ajg måste göra innan jag åker  imorgon bitti. Solat, växlat pengar, packat, hårinpackning, plugg, och det värsta är att ajg är helt lost om vart jag ska haha! Sissan skrev lite bussar och sånt men hon verkar tro att dublins flygplats är liten, och vad jag minns så är den inte det! Detta kommer gå bra mina vänner... Nej allvarligt talat så kissar jag på mig, jag är otroligt oorganiserad och skrajsen.

Hursomhelst. I fredagts åt jag middag med min gullesimone, Vi hade värsta stadsvandringen och gick till stadsbiblioteket och söder och åt och pratade i flera timmar.
Igår var jag på 50-års fest hosdlena och göran, och jag hade så jädrans trevligt! Jag fick sitta brevid två människor jag aldrig träffat, Marcus och Andreas och som tur var så var dom två mycket trevliga pojkar :) Lena och göran är familjevännetr till Emmys familj, men när jag var hemma hos dom för några veckor sen fick jag också en inbjudan och blev självklart jätteglad eftersom att dom är helt underbara båda två.  Kom årecis från emmy, har ätit frukost och nu ska jag ta tag i grovjobbet :)

Puss!

Tatuering.

Att Gustav var tatuerad var mer än jag visste.

 

Bilden på Tom är bara här för att han är han :)


Haha!

Japp, jag skrattade och skrattade!


Lika som bär?

Ingen annan ser förmodligen likheten, men om jag bara skulle kunna hitta andra bilder så skulle ni också kunna se det! Jag lovar.

Judy greer



Ashley Tisdale.

Bilder.


Jag och trisse, världens sötaste katt. Jag tycker inte ens om katter egentligen.


Mina lappar från alla hjärtans dag såhär en månad senare.

Snuttesöta.

One night only.

Allt skulle varit så bra, om hon lär sig att inte ANDAS i mikrofonen på kameran!


Yes :D

Jag blir ju smått hysterisk varenda gång Marian Keyes kommer ut med en ny bok, och irländare som hon är så skriver hon alltid om fenomenet Saint Patricks day. Jag har i flera år nu velat närvara vid det, ha gröna kläder och festa som en inföding med guinnes och hela kittet, men obildad som jag är så hade jag inte den blekaste om när denna härliga dag är. Jag ju till Irland på måndag, och vad inträffar samma dag som jag kommer?  Dear old St patricks day, jag är en lycklig, lycklig flicka! 





Vilka härliga veckor framöver, det kan jag behöva för sista månaderna i skolan!

17-23 Mars - Irland
3 April - Tokio Hotel
8-12 April - Toscana, Florens,Pisa och Via reggio.

Allt bokat och klart!

Dock tror jag inte att sisela är medveten om att det faktsikt är på måndag det är...

Buhlud.

Snälla, skratta lite, han är alldeles för underbar för att låta bli! Ha tålamod den är bara 58 sekunder lång.
Han ska då säga att hans lillebror har blod vid munnen, men han lyckas bara få fram buhlud.





Jag har sett den fjorton gånger i rad nu, och han är så söt!


Lördag.

Ikväll - Inflyttningsfest.


Fick lite flashbacks när Denise pratade med Mr Alex på Msn, och efter att ha haft en konversation om en sjuk sak han som gjorde när vi var där utbrast han:
"well had to put shepton on the map someway "
Oh, hur kan man inte älska honom haha?

Jag måste hoppa in i duschen om jag ska bli något fräsch ikväll, vilket jag känner är mycket mycket omöjligt för tillfället men a girl gotta try. Fick förresten reda på info om Italeinresan igår och det visar sig att vår ack så snälla rektor står för allt utom middag... :)

Vill också säga att ungdomar är så sjuka nuförtiden, alla har väl sett på nyheterna eller läst om de två knivskurnaeleverna i min skola igår, och det är oaccebtabelt och bara otroloigt vilset.
Söta killar de två. Jaja, hoppas att allt blir bra med dom.
Puss!


Lista.

Blev utmanad av malin, vilket jag välkomnade stenhårt då jag sitter med en lång uppsats och bara väntar på att få en anledning att ta en paus. Jag klippte bort lite frågor som jag kände att ingen brydde sig om när det gäller mig haha :)
Here it goes.

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Haha, ingen blir förvånad över något jag gör tror jag.. Men två saker som jag ofta gör och som inte alla veta är väl att jag pratar med min tv som ett psycho, att jag är sjukligt besatt av beverly hills och går upp halv sju och tittar även när jag är ledig, och jag har haft fem piercingar om man inte räknar med öronen.
Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Haha, ja, ni skulle bli förvånade hur många smeknamn en tjej som heter anna kan ha. Otroligt fula dock.
Hur var du som barn?
Jag var kelig som ett djur.
Vad kan man leva utan?
Ketchup och spindlar.
Vilket är viktigast hos din partner?
Fråga mig det om något är när jag är tillsammans med min dröm man haha!
Hur ofta lagar du mat hemma?
Aldrig!
Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Svensk! Köttbullar is the shit.
Hur svarar du i telefonen?
ANNA, övertrevligt.
Är du pinsam på fyllan?
Det finns en sak jag gjorde på fyllan som kära Denise aldrig låtit mig glömma, och det spelar ingen roll om jag uppför mig alla andra kvällar, den slår allt...
Hur ser folk dig?
Jobbig, pratig,snäll kan man ju hoppas.
Människa som gör dig enbart ledsen?
Sisela atm, eftersom hon flydde från mig.
Människa som gör dig enbart glad?
Hahahaha jesper!
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Jag bokar en resa till ENGLAND!
När grät du senast?
I fredags.
Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag skulle önska att jag var en ambitiös flicka med mvg+ utan undantag.
Vart går din drömresa?
Jag vill tillbaka till Bristol och Shepton mallet, no questions asked!
Vem är ditt drömragg?
Fullkomligt onödigt att svara på, Mr Tom Kaulitz.
Vill du säga förlåt till någon?
Nej.
Vem är din hjälte?
Jag är hemligt förälskad i Marian Keyes....
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Vad är det för något svart/vitt svar? Både och såklart.
Vilka personer beundrar du?
Min storesyster .
Vem var din första kärlek?
Andreas i guess.
Har du någon dold talang?
Jag kan vicka på öronen och och prata som i en cartoon network serie.
Har du mobbat någon?
Aldrig!

Now you're gone.

Yes, nu är hon borta min lilla pärla. Eller iallafall hundratals mil härifrån och det gör livet lite tråkigare sådär allmänt, Men människan är ju inte död haha :)
Den sjuttonde åker jag :D Bara sex dagar, men iallafall! En resa på tolv timmar med alla bussar och så, men jag som är en sån natursucker älskar att åka buss och se på allt, snarare än att sitta på en tunnelbana och blunda!







Det kommer bli bra, grymt bra! Puss.

RSS 2.0