Sissi.

Jag fick ett sms av sissi där det stod att tokio hotel precis var på tv på Malta, och att hon hade sjungt med. Sms:et avslutades med att hon mådde väldigt illa av sig själv.
Jag, å andra sidan, blev glad. Sen hittade jag något riktigt gulligt!

image261


Igår tog världens finaste vän studenten, hon var så fin, så full och så lycklig :) och jag hade såklart gjort ett kort med världens fulaste bilder på oss sen vi var typ tio år, och inuti kortet var det en present. Grattis min älsklings Linnea!

image263

image262

Nu kom mini-Hitler hit och är tydligen bakis, så jag måste underhålla henne.  Puss!

Havregryn.

Här ska man komma i form och tränar och tvingar i sig havregrynsgröt varje morgon, då kommer helt plötsligt Eddie och Karro och säger att man inte ska äta det för att havregryn har alldeles för mycket socker i sig. Det hade dom tydligen sett på tv.. Allvarligt, det spårar ur nu!



Jag tycker om min havregrynsgröt med sojamjölk och osockrade hallon. Nyttigare än så kan jag inte bli, då avlider jag.

tandläkaren.

Min framtand är finally intakt! Jag har byggt på den lilla biten som saknades, den har varit borta i typ ett år men hur som helst :) Men jag har ett problem, detta var lockan nio och jag är fortfraande bedövad, allts min mun är helt sne. Håller det så länge eller har jag bara blivit förlamad :O?

På vägen hem powerwalkade jag med mammas vikter på handlederna, jag skrattade högt åt mig själv nästan hela vägen, det var så fult!

Idag ska jag plugga, sola lite och träna. Sen plugga mer....Först ska jag braa ögra ett th-quizz på facebook.tönt. Puss!

hår.

Jga är så sjukt invalid just nu, kan knappt röra på min nacke eftersom den har valt att låsa sig lite halvt, vilket resulterar i att jag gnyr som en hund så fort jag vänder på huvudet. Trots det ska jag träna, eftersom att studenten närmar sig. Vi får la se hur det går.

Här är förresten mitt hår, det som gör att jag vill avlida på fläck. Man kan inte ens fånga det fula rödsvartbruna, utan det är ännu fulare i verkligheten. Jag har bestämt mig för att ha mitt hår instoppad under mössan på studenten.
Girl goes boy, here I come.

image260

Har pluggat lite halvhjärtat och ska fortsätta med det nu en halvtimme innan jag ska gå til maria för att åka till friskis.

Puss.

Skivan.

Jag mår som jag förtjänar idag, men fy farao vilken lyckad kväll! Om det inte vore för att jag förgade mitt hår typ tjugo minuter innan jag skulle ut och att det inte skulle se ut som ett helvete så skulle kvällen varit fulländad!

Min och mickans gamla skola scengymnasiet hade sin studentskiva igår och vi gick dit :)



Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

Yes yes. Vad ska jag göra idag? Fira mamsen på mors dag och shamponera mitt hår x10, så att kanske lite av denna hemska rödbruna färg försvinner. En vecka innan studenten :(


Puss.


classebasse



Idag blev jag och mikaela lite nykära i varandra när vi fått reda på hur mycket båda hatar en viss reklam, så den lilla damen undrade vad jag gjorde. Jag satt och gjorde exakt ingenting på musikproduktionen eftersom att vår lärare inte var där, så vi möttes upp. Jag, Micks och Kylie.

Hade en otroligt mysig eftermiddag på claes på hörnet, med gott kaffe och gott thé, i solen på en gullig sommarservering mitt i city minus all trafik och ljud.
 Precis innan dess hade jag fått en lång massage av Chrille också, så jag var på topp :)



 image271
image221 
Dessa spenderade jag eftermiddagen med.


Senåkte jag till mammas gårdsfest på hennes daigs, åt lite mat och promenerade hem med syster och mamma. Iallafall en bit till alla fick ont lite varstans, mamma i magen för hon hade ätti så mycket, jag i fötterna eftersom mina skor är lite för välanvända och min syster i hennes ben för att... Hm, kanske för att hon är så lång.

Nu ska jag pyssla lite med en sak till en liten linnea som tar studenten, sen ska jag sova :) Imorogn blir det träning och solning.
Puss!





träning.


Tog ett medelpass idag igen, trots att jag alltid vill dö, svimma och spy under den timmen!
Men idag var vår ledare riktigt gullig han hade nogen besatthet av dessa pojkar, iallafall av musiken att bedöma...

http://idolworld.files.wordpress.com/2007/12/rockbidoler.jpg

Men unga och nördiga som jag och maria är så sjöng vi och skrattade :)

Nu måste jag försöka sova, går 8 -16.30 imorgon, herre min gud.!

Puss!

bilder.

Jag är sjuk idag och sitter och slötittar på tv. Vad ser jag på Mtv? Något som tar bort min förkylning på två sekunder.

264821-252



Lite bilder från veckan.

264821-258

264821-257

264821-256

264821-255

264821-254

Jag har ett stort problem, jag har hittat en helt UNDERBAR studentklänning! Problemet är bara att jag redan har en, men denna är så himla fin, och båda kostar under femhundralappen.. Operation övertalamammaattdetärenendadagochattdenärsåunderbar, börjar nu.

Väggen.


Innan jag gjorde om mitt rum, såg det ut såhär. En illrosa vägg och posters över hela väggen, i ett försök att dölja den där färgen.Hittade bara en bild från sissis avskedmiddag, det är därför det hänger ballonger överallt.

image247

Nu har jag målat över det rosa med en lattefärg, och det har känts så opersonligt. Inga av mina älsklingsband eller bilder på mina vänner så långt ögat kan nå. Så idag hängde vi äntligen upp ramarna, och mina vackra ljusstakar jag fick av Sandra och Johanna när jag fyllde sjutton.

image248

image249

image250

image251

Ifall någon liten person där ute bryr sig alltså, själv är jag iallafall glad igen :)
Nu blir det picknick och födelsedagsfirande med Simone.
Puss!

till sissi.

Sissan, när jag kommer så kan du ju ha this in mind.

image246


Städning är överskattat. Peace.

Skossor små.

Jennie ringde alldeles nyss och vi pratade om skorna jag tänker kidnappa till min student. Men jag ska få köpa dom av henne istället, så efter det är dom mina för alltid, lycka!
Det är iof bara ett par helt vanliga vita skor med peeptoe, men just sådana vanliga skor hittar aldrig jag, och dom är så söta. Jennie hade dom på Angelas bröllop..
Eftersom jag saknar en kvinno-gen kan jag heller inte så i så höga klackar, som är runt tolv centimeter, men vem bryr dig? Sista dagen i skolan, jag ska nog klara av att halka omkring lite utan att skämmas järnet....


Jag måste sola inna nstudenten, jag kände verkligen det nu! Fast i och för sig, jag kan bara hålla mig brevid Denise under hela grejen så lyser jag nog upp :) Det tricket har ju funkat förut!

Puss puss!

Ohlala, jag ser at någon har brunat upp håret lite. Kan man säga så? Det är ialalfall brunare än vanligt, how nice.

img81/8155/ro12copy7abjpgie1.jpg   

Och jag är ju inte lite bitter över att min musikproduktionslärare var i USA samtidigt som dom, just han av alla människor.

oeo flygplan, oeo flygplan.


Träningen gick bra igår, trots att jag kände mig helt lealös både innan och efter, men under träningen så försökte jag vara stark haha :) Ska möta upp Maria om en timme på söder, blir ett pass idag igen.


Denna låt är världens vackraste.. Eller njae, världens vackraste låt har fortfarande aerosmith, men den är allt för underbar. Med englesk översättning så att man ska förstå det vackra.




Hilf mir fliegen

gympa

Nu ska här tränas!


Oh, herregud, jag orkar egentligen inte ens tänka tanken.
Peppa mig, någon!

Vad är det på golvet?

Kom precis hem.

Det är nu jag ska säga hur otroligt roligt jag har haft under kvällen, att jag varit ute och festat och druckit och förmodligen kommer att må pyton imorgon, men icke sa nicke. Jag har visserligen haft väldigt roligt ikväll men jag är hemma nu pågrundav en spindel.
Jag skulle sova hos min kära vän E, och hon somnade och jag låg och tittade på film.. Mitt under filmen så ser jag en stor svart spindel krypa på golvet, stanna till och chilla lite varstans på golvet, och placerar sig självklart mitt framför mig. Jag, som har en spindelfobi lika stor som min kärlek för tokio hotel om inte mer, och då förstår ni hur stor den är, rusade upp ställde mig i sängen och plockade mina byxor som låg på golvet, sa tack och hej ring mig imorgon och ruasde hem. Hur töntig är inte jag?
E sa att jag bara skulle skicka ner hunden på golvet så sskulle hon äta upp den, men den lille rackaren hann krypa in under sängen.

En skön promenad i natten var det iallafall.. Eller nu ljuger jag, det var faktiskt skitjobbigt att gå hem. I endast en strumpa också till råga på allt eftersom jag inte hade tid att leta reda på den andra mitt i min panik.
God natt mina vänner. Puss!


One night only

Ibland blir man så glad så man nästan inte tror det själv. Idag var en sådan dag, 14:55.


Tues 28-Oct London Astoria

Wed 29-Oct London Astoria


ONE NIGHT ONLY HAR SATT IN NYA KONSERTDATUM! Går allt rätt så bor jag ju där då, annars så åker jag tillbaka för dom ska jag se. På samma ställe där jag såg mcfly också.. Nostalgitripp.

Jag är glad.


Bilder.

Jonathan fyllde tre år i söndags, så vi åkte dit för att hälsa på!

För att mina brorsbarn är världens finaste.:)

Sötaste bebis!
image244

SÅ SÖT!

image245

Anna kelar med Elina som vill kela med anna väldigt gärna.image243


Syster och ett chokladbarn.



Min syster, med rött lipstick, är ju ganska så schnyygg!


Joanie.

Jag har alltid tyckt om denna dam, men nu typ älskar jag henne. Vanligtvis är hon hur bra,gullig och rolig som helst men herregud  vilken jäkla fullträff denna människa är med en gnutta alkohol i sig.

image240


Grattis på artonårsdagen Joanna, jag hoppas att du hade en rolig kväll :)

Fler bilder från mösspåtagningen!


Blondiner leker, och madeleine är road.


Fix fix :)


Jag och sötnina.


Jag var på marken, alla andra var glada!


Vi tre igen!


Haha på dovas :)

 
Yes!


Dom med :)


Haga parken :)

Mösspåtagning!

EN SÅ SJUKT FULLÄNDAD DAG OCH KVÄLL!



Nina gillade inte riktigt min fisyr innan, så hon gjorde det på sitt sätt istället.


Jag Karro och Denise.



Jag tyckte inte att killarna fick ha ett eget gruppfoto!


Inte pamela heller tydligen!


Min nya själsfrände Lina, Emelie, Nina, Madde och Isabelle!


Man kan nästan tro att vi är kära!


Dom också.



Alla sexualiteter är välkomna i våran klass :)


Dom här känner jag INTE!


Mi scusi!

Fler bilder kommer :) Många fler!



RSS 2.0