sex and the city.

Såhär på kvällskvisten sitter jag och simone och myser i sängen med en kopp te, och vi gjorde lite olika quiz.
Vill bara skryta lite, vi är bäst!

Snabben - Sex & the city (24)




ALLA RÄTT !!



Utmärkt, du hade alla rätt!!!!

OH YEAH!


Bilder från i lördags?

Ja, haha det blir ett frågetecken eftersom jag håller på att ta emot dom av johanna nu och vi får väl se om några blev bra, tittade på dom i kameran nämligen  och det va ingen vacker syn haha, utom dagen efter bilden såklart!

Har slöat hela dagen idag, det var jätteroligt igår och när jag kom hem hade pappa, maja och jonas köpt mat och vi satt och åt, och snackade och herregud det var längesen jag skrattade sådär mycket, stackars mamma blev väckt av vårt vrålande haha.
Hon åker förresten till grekland idag med moster.. Kommer sakna mammsen, men dom kommer ju hem om en vecka :)
Då ses vi i en vecka, för sen drar jag och lever livet i LONDON :D

Nu ska jag plugga religion och sen ska jag in till Simone och göra våran söndags rutin: Lång powerwalk via Östermalm, Odenplan, St: eriksplan, Vasastan, Karlberg, ja you name it haha och sen ta en stor latte på burger king efteråt.
Vi gör söndagarna så mycket mer mysiga, och nyttiga :)
usch, jag är ledsen, inag bilder är godkända.
Kan lägga upp imorgon så jag förminskat dom rejält haha.
puss!


Skön kväll.

Åh, jag blir så glad av att tänka på england, och hela morgonen har jag sprungit runt och dansat och sjungit McFly låtar.
Åkte till Maria igår kväll och hade det mysigt, bara satt och snackade skit och somnade tidigt, gud vad skönt!
Alla krafter sparade för ikväll :)
Vaknade tidigt imorse och gick hem, alla de tvåhundra metrarna haha, och skulle sova lite till, men inte kunde jag det, så jag åt istället världens godaste och nyttigaste frukost och började pumpa musik i min mp3, och det förvandlades till ett litet dansaerobics pass, i vardagsrummet och mitt rum. Skönt!
Nu ska jag gå ut på en lååång promenad, det verkar bara vara jag som fullkomligt älsar höstvädret, iallafall så klagar jag inte när det gäller stora mjukiskläder och en skön mössa och bara gå ut och gå. Bränner fett och får både frisk luft och fin hy. great.
Ska försöka dra med mig storasyster, men hon ligger och jämrar sig över att hon har sån huvudvärk, rejäl bakfylla skulle jag snarare kalla det, så vi får se hur det blir med den saken!
Sen blir det ungefär tio koppar te och lite plugg till religionen på tisdag. Jag älskar religion, vår lärare än världens sötaste'!
Puss

NSB och Biljetter bokade :D

Min syster är störd! Men härlig haha, vi har så roligt tilsammans :) Förutom när hon... hm, vad ska man kalla det? Dansar? Då skakar hela jorden haha! Och nej, det är inte för att hon låter som ett klagotjut i mina öron och klagar på att jag aldrig nämner henne i min blogg som jag skriver det här, det här är ren kärlek det!
Skulle bara uppdatera och skriva om härom veckan när vi var och åt, på chokladkoppen i gamla stan. Foccacia och sallad. Deras kycklingsallad var så sjukt god, och foccacian där är alltid den bästa men ska man försöka nyttigt så är väl sallad och föredra.. Synd bara att dom häller över mer dressing än sallad.. haha anyway, gott!
Gick sedan runt och shoppade lite, köpte en härlig grå stickad tunika/kofta... 
Sen tog vi en fika och åkte hem, och hade mysigt med CSI och mammas specialefterätt.

Idag har jag shoppat lite, presenter till Maria, en härlig stor röd väska, inte sådär jättesnygg men med mina skolbäcker behövs den, och förresten matchar den mina nyinköpta stövlar med rosetter, fyra underbara chicklitt pocketsar, och smycken.
Biljetterna är iallafall bokade nu, både flyg och konsert biljetter, och  även fast det närmar sig, med bara lite mer än två veckor så blir jag rastlös av att vänta.. Fast det piggar upp rejält att tänka på alla underbara engelsmän, caféer, shopping, mys och festande. Och självklart på McFly och bristol boysen.
BABY'S COMING BACK! oh yeah.

Haha, vi har hittat ett nytt hängställe.
Non solo bar är stället vi är på theese days, och det är mycket mycket söta pojkar som jobbar och sliter där, sen lockar väl vissa lite mer än andra haha.
Jag och sissi har spenderat otaliga timmar här nere och druckit stans godaste (?) latte och snackat skit.
Eller kaffe,the och apelsinjuice för mig och vin och öl för siss.
standard kommentaren blir väl ändå: Hello sissi, whats going on?

Ska åka hem snart och fixa håret på syster, om pappa orkar hämta mig annars stannar jag några timmar och tar en fika med simone och sissi, gissa vart :)?
Imorgon fyller maria år, grattis grattis grattis, party då!

Puss!

best weekend ever.

Vill bara börja med att hälsa till underbara ex-receptionist-Anna, bosse hade pratat med henne och hon lever livet som servitris(?) i Norge innan hon ska dra och festa skiten ur omvärlden, och hon hälsade till oss.
Anna, studenten den femte juni, you better be there med armbandet på :)

Hade världens b'sta helg, först en grym fest i fredags, sen en UNDERBAR kväll i lördags.
Så mycket att skriva så jag kör copywright från micks blogg, hoppas det går bra :)
så tro inte att jag pratar om mig själv i tredje person haha.

Anna och hennes pappa kom och plockade upp mig och presenten vi köpt till Sandra, som inte än var inslagen var inte föräldervänlig. Vi slog därför in paketen utanför Sandras port. Haha där stod vi me cigg i mungipan, jättestressade och slog in paket.

Först vart det förrätt och skål med champagne, som sedan följdes av huvudrätt och panacotta till efterrätt. Jag har aldrig varit så proppfull! Sen var det bara att göra iordning sig det sista så kom Ladies night bilar och plockade upp oss. Ladies night rekommenderar jag till alla kvinnor, den var så rolig och det var knappt en stund utan skratt. Vi tjejor denna kväll hade blivit tillfrågade att dela ut blommor på scen, och scenkåta som vi är så gick alla med på det, inför elvatusen människor delade vi ut blommor och fick kindpussar av söta dansare på globens scen, Hur kul som helst!

Efter showen kom en hummerlimmo och hämtade upp oss :) (Den enda i sverige fick jag höra) Den förde oss till nya BlueMoonBar. Väl där var det bara massa gratis dricka och jag, alltså mickan, mötte en indie som följde oss resten av kvällen. Haha. Klockan blev mycket och BlueMoon skulle stänga så vi tog taxi till WhiteRoom, som jag , mickan,personligen inte tyckte var någon höjdare. Där var vi till stängning sen var det dags att ta taxi hem till Sandra där alla skulle sova.  Jag fick såklart dela på en bäddsoffa med Anna och Johanna som tar otroligt mycket plats. Känns lite som en flashback till melodifestivalen hos Annas syrra. Nästa gång vill jag inte dela säng med dessa :D

Jag Johanna och Caroline var de ända pigag denna morgon. Trots att vi bara sovit 3 timmar så begav vi oss ut för att hitta bakiskäk. Det blev först en hamburgare på Max (som inte var god) Sen så gick vi tillbaka till Sandra och åt chips och jag åt lite utav gårdagens potatisgratäng.

Bara för att fill in, så hade vi det helt grymt, tänk att ha en sån här helg varje helg. Fick träffa martin stenmark, hasse aro och mikael thornvig. the greatest ones haha... Och ja, jag blev som resten av sveriges tonårsflickor barnsligt förtjust i Måns zelmerlöf när han presenterade sig inför sju generade flickor med en gullig dialekt.
Tack Sandra, och självklart alal andra söttjejer för denna oförglömliga kväll!
Indiern var fagbag och vi blev jätteförtjusta.. men han var tydligen straight, efter MIKAELA frågar honom det... haha stackarn.
Träffade en vän från åååååratal, Mandana, oväntat!

Ska göra en jättestor veckoupdate imorgon för att berätta om veckan, men nu ska jag färga håret.. eller underhåret.. lite nittiotal haha men bara en nyans mörkare..

Pusspuss

Grattis sandra...

...Vilket egentligen är fel då hon fyllde år i måndags, men ikväll är det feeest för födelsedagsbarnet :)
Okej, ska berätta om igår iallafall.
Jag och mamma köpte med oss godsaker efter skolan igår och åkte till min kära syster, där vi prissatte massa tavlor hon har målat, eftersom hon har vernissage imorgon. Skulle gärna haft alla i mitt rum, men människan måste väl tjäna lite pengar haha!
Efter det åkte jag och mötte sissi i stan och vi käkade, och hade sällskap hit.
Hon var jättetrött och däckade hos mig, medans jag fixade iordning mig.
Maria och Elin kom vid elva, förkrökade lite och sen bar det iväg till gonzalez. Något som var MYCKET synd var vädret, men att jag såg ut som en slickad hund första gångne jag träffade alla dessa människor får jag leva med haha!
Hade en grymt rolig kväll, och elin som skulle jobba imorse åkte vid två, men jag och marre stannade några timmar. Var inte så mycket med Maria dock eftersom hon var en mycket full liten flicka och hittade massa andra saker att göra som inte involverade mig haha, nej, jag menar inget snuskigt, mer bara att hon aldrig befann sig på samma ställe i mer än tio minuter :)
Fastnade i soffan sista halvtimmen och satt och pratade med alex, och helt plötsligt märkte jag att typ alla dragit.
Frågade då killen som satt brevid mig om alla gått hem, och fick till svar:
" Alla är kvar här, men dom är så dyngraka så att du inte ser dom"
Måste kanske inte nämnas att han själv inte var speciellt oberusad haha.

Innan vi kom hem träffade vi iallafall söta marcus, som följde oss. Har inte träffat honom på jättelänge :(
När jag gått och lagt mig så väckte jag sissi och berättade min kväll för henne i korta drag, och vaknade imorse att att hon var fräsch som en nyponros och jag själv kände mig precis tvärtemot haha.

Oj vad tiden går, måste fixa mig
Pusspuss!


Morgontrött.


God morgon :)

Ska träffa Micks idag efter skolan för att köpa födelsedagspresent till kära Sandra, som fyllde arton i måndags och har fest på lördag. Vi vet redan vad vi ska köpa, skönt, och hon är up for a surprise kan jag iallafall säga ;)
Mikaela börjar jobba klockan fem så då ska jag träffa Sisela, hon ville sätta sig nere på non solo bar vid odengatan för en eftermiddagsfika och en pratstund, så vi häckar väl där några timmar.

Åh herregud, jag vaknade med jätte svullna ögon och tittade mig i spegeln vilket resulterade i ett skratt anfall, det ser ut som jag har två bollar på ögonlocken. Jag har ingen aning om varför, men fick göra en liten minibehandlning med svalkande ögonmask, kalla thépåsar och aloe vera. Känns bättre nu iallafall.
På grund av detta så missar jag första lektionen, men jag ska plugga lite och som tur är så behöver jag inte kila iväg till samhället som börjar tolv på några timmar.

Kvällen igår var lugn, missade tyvärr min powerwalk med Maria då jag pluggade. Sista året måste man vara aktiv. Usch.
Har fått nya låtar av McFly och Tokio Hotel på hjärnan och pumpar dom mest hela tiden, och hey, I love them both.

Nu är det bara 28 dagar kvar tills jag drar till england och ser Danny,Dougie,Tom och Harry, och jag vill att tiden ska gå fortare!



Nu ska jag fortsätta med min samhällsläxa, dricka kaffe och hoppa in i duschen.

Måste bara nämna hur vacker jag tycker att nicole kidman är i numret av vanity fair, hon som alltid brukar vara så tillknäppt.
image29 


Ursäkta för egotrippen här längst ner, men jag har ju inte lagt upp så mycket bilder överlag och åh, vilken nostalgibild den sista bilden är.

                    

vitkål och non solo bar

kom precis hem efter mååånga timmar på non solo bar med sissi, had a lovely time.
sitter och knaprar vitkål då jag försöker vara nyttigheten själv, fast kristina försöker tvångsmata mig med pasta och parmeasn, och hunden bokstavligt talat ligger på min arm och ger mig längtande blickar, men no no,  tror dock inte att vitkål skulle vara så populärt iallafall haha.

Ikväll ska vi förkröka här, och sen ska alla ut, men eftersom lilla jag är född way to late så ska jag och simone ta en runda i stan och ge vår snygging till dörrvakt ett litet besök. Försöker intala mig att det är bra att jag inte fyllt år ännu eftersom krogen tar såå mycket pengar och att det är grymt mycket kalorier i sprit, hey ölmage kallas ju ingte ölmage utan anledning, men det funkar inte så bra.
Som tur är så har jag ett ganska roligt och innehållsrikt liv iallafall haha :)
Nu kommer sissi och nina, så det blir till att börja fixa iordning sig nu, Puss!

songwriter och nyheter om england.

Ja, vad ska man säga, jag är uppenbarligen enn geni på att skriva låtar ;)!
Karro och jesper sitter här på musikproduktions lektionen, som förövrigt är fyra timmar lång...zzz..., och nu har jag skrivit en vacker låt till dom! Och som andrahands val har dom ju faktiskt en låt som jag coh simone skrivit för några veckor sen!
Kan nu titulera mig som singer /songwriter.. Tyvärr en otroligt dålig singer haha!

Vaknade imorse och hade världens magknip, och det har hållt i sig hela dagen och är fortfarande kvar.
jaja, what to do, ska ändå hem snart.
Funkade inte med bristol eftersom inga plan flyger det vid tider som passar, så vi åker till London den 16 - 21 oktober och konserten med McFly är den artonde! 
Vi har nu även fått med oss Josie, ska bli så sjukt roligt!


puss!

Utpumpad.

Just nu känns det som att jag inte vill röra mig på åratal.
Kom hit vid halv nio och kände för en promenad, så jag och simone klädde oss varmt och skönt och tog en powerwalk... en lång snabb och mysig promenad, vi gick runt på smågator vid odenplan,st eriksplan, karlberg, vasastan, you name it! vi kom tillbaka vid kvart i elva och satt och drack te och åt ananas med keso och kandel på balkongen, såklart började det att regna men som tur är har vi ett stort parasoll som skydd. Vi höll på att svimma i trappuppgången eftersom den sista biten av promenaden bestått av snabbt dansande, sjungande och springande.
Sitter och velar mellan att behålla min guldjacka jag köpt eller att lämna tillbaka den. Jag försöker att spara så mycket pengar som möjligt eftersom jag ska ut i vida världen snart..  eller europa iallafall haha, men en jacka måste jag ju ha hursomhelst, och mamma ska som tur är betala den, men jag har hittat en likadan jacka fast i svart och en snygg skinnjacka också.. well, vi får la se hur det blir.
Slötittar på CSI så tänkte passa på att blogga lite.
Börjar nio imorgon men jag ska upp tjugo över sex oxh tvinga med simone på en powerwalk ( inte lika lång som kvällens dock) och ha en frukostdate!
Pusss, sov gott.


Mysigt.


Jag är sjuk! Fy, alltså, men vem är inte det i det här vädret egentligen.

Igår hyrde jag och simone film efter jag slutat skolan, Bridget Jones dagbok, my love, och bara låg och slöade hela dagen tills det var hög tid att kila iväg till bion, så vi började promenera dit, hur skönt som helst.
Filmen, ett öga rött, började klockan sex och eftersom vi hämtade biljetterna vid fem så gick vi och tog en latte på piccolina på kungsbron, det är så himla mysigt där och de har världens godaste latte med hasselnötssmak. Vi satt ute i duggregnet med filtar och hade det skönt.
Efter filmen, som var okej, så skulle vi gå och käka, vi gick  till Forno il Romana och åt, delade på en ceasarsallad och en ciabatta med mozzarella, deras ceasarsallad är grym men tyvärr var mackan lite smaklös, avslutade med en latte. Vi satt där jättelänge och det var så himla skönt eftersom jag var så risig och snörvlig.
På vägen hem behövde vi hyra På spaning med Bridget Jones eftersom vi är så hängivna!
Jag sminkade simone som bill i Tokio Hotel och jag skrattade så jag grät, jag tycker verkligen att dom har så lika drag och har alltid sagt det till henne, som strängt förnekats av fröken nattstjärna, och när jag hittade en svart peruk hos henne igår bad jag om att få klippa den, vilket jag fick, så jag började klippa och fixa och sen sminka henne. Herre Min Gud säger jag bara! Tack för en GRYM kväll sötnos!
'
Väcks på morgonen av att emanuel och denise kommit hem,  och bara behövde diskutera en film jättehögt när vi sov, lite respekt tack :O!
För övrigt var emanuel en stor pessimist hela dagen, men du är söt, jag tycker om dig iallafall.


Nu blir det en tripp till marie.
Puss!

Grattis!

I går fyllde ju de söta tvillingbröderna Bill och Tom arton år, och jag och simone hade fått nys om lite firande, så vi gick in sergel när klockan var tre och kastade oss in i tåget av människor som sjöng och firade dom, det var jättehärligt! Simone hade klätt sig i svart dagen till ära men jag måste säga att jag kände att jag stack ut ut mängden lite med mitt ljusbruna hår och mitt guldlinne, för jag kan ju säga att av hundra människor var det ungefär fyra stycken som hade annan hårfärg än väldigt mörk / svart / rosa. Inget fel med det, det var iallafall lätt att hitta simone när hon försvann eftersom 99% hade på sig tokio hotel tröjor!
När vi gåttomkring i ungefär två timmar ville alla äta på mcdonalds , men jag och simone som hade rymt iväg och ätit varsin yoghurtglass precis innan gick och tog en latte och en iste istället, som tur var satt vi nära mcdonalds och såg när folket började samla sig igen.
Fick ett samtal av sissi som inte innebar något annat än skratt, hon tyckte att jag dragit ner simone i skiten och tyckte att det var det roligaste hon hört att jag och moonie gick med " alla dessa emos " och firade dom!
Vi blev nog inte tagna riktigt på allvar, kändes det som, eftersom vi som sagt varken hade svart hår eller TH-flaggor, men när jag började sjunga högt på tyska och simone fick dom välsignade steg vi lite i fans-skalan haha!
Men när folk började skrika: EMO MAKT, FJORTIS SLAKT, blev det lite för mycket.
                                                                                                     
                                                                                               Grattis Pojkar!
                        image22


I fredags festade jag i Hagsätra, och sov hos Katta och Albin, underbart eftersom kattas lilla kattunge skulle sova med mig hela natten, inte så underbart eftersom den är väldigt mysig av sig när hon är trött och väckte mig flera gånger av att hon bland annat slickade mig i nacken och buffade med nosen mot min mun.
Igår hade jag och mamma det jättemysigt, jga var så himla trött men vi åt massa nyttiga och goda saker och jag slocknade i soffan runt elva, tidigaste lördagskvällen på länge, men också den skönaste!
Nu ska jag gå en långpromenad med mamma och moster, pusspuss!





 


RSS 2.0